Segitség! Hogy szoktassam le errol?
Figyelt kérdés
A tesom macskàja legalàbb heti egy alkalommal belesz.rik az akvàriumomba. Lehet ettol baja a halaimnak?? Eskuszom, mintha még sàtàni vigyor is lenne azon a buta pofàjàn...a tesom meg rohadtul élvezi, nem hajlando semmit tenni.2016. júl. 3. 14:38
1/7 anonim válasza:
baj,kérdezd meg a macskás csoportba, én biztos felrúgtam volna már azt a dögöt.
3/7 A kérdező kommentje:
Ez a plàne benne, le van...
2016. júl. 3. 16:25
4/7 anonim válasza:
És láttad is már akció közben? Mert az is lehet, hogy a tesód az alomból kivadászott ajándékcsomagot szivatásból dobja bele... A macskák szeretik nézni az aksit, piszkálni, esetleg bele is eshetnek ha elnézik a dolgot, de olyat, hogy belewécézzen...még nem hallottam (5 macskám van jelenleg, meg egy méretes aksim diszkoszokkal)
5/7 A kérdező kommentje:
Két alkalommal rajtakaptam. A tobbit is valoszinusithetem, ezek utàn. A macskàrol beszélek.
2016. júl. 7. 15:32
6/7 anonim válasza:
És mégis hoqyqn csinálja? Ha csak pár centis szellőző luk van, abba nem igen kéne tudnia belecélozni. Ha mégis, tegyél egy szűnyoghálót a lap alá, amivel le van takarva, hogy ne tudjon a vízbe pottyanni. Ha a macska elhúzza, tegyél rá vmi nehezéket. Vagy vásárolj egy gyári aksi teőt, akkor csak a tetőre tud kakilni. Ha pedig jönne megint próbálkozni, tarts magadnál egy megtöltött vizipisztolyt, vagy permetezőt(ami teljesen tiszta) várd meg amíg felugrik az aksira, és lőjj rá (a fejét kerüld el) ez egyrészt neked is remek ideglevezető, másrészt a macskának nem lesz baja, de megtanulja, hogy nem kéne :)
7/7 A kérdező kommentje:
Ez a vizipisztolyos jo otlet, koszonom! Levadàszom!!! :D
2016. júl. 7. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!