A Pirája tartása mennyire igényes anyagilag? 600-700 literes aksi,6-7 hal de kb. mennyibe fáj a kaja ha szakszerűen etetem a halaimat?

válasza:600 literes akváriumom van, 2 külső szűrő, 2 x 58 w 150 cm -es t-8as fénycső, napi 6-8 órát megy.
ez kb 3000 ft áram.
heti 200 liter vizet cserélek, szóval havonta egy köbméter, az 250 ft, meg majdnem duplája a csatorna díj, szóval a kettő együtt legyen 700 ft.
a kaja nem releváns szempontodból, mert növényevő sügéreket tartok, a lemezes, kb 2000 ft egy hónapra, a fagyasztott kb500-800 ft.
nekem havi 7000 től tuti nem több.
ha a kaja neked több sztem akkor is 10 nél megáll.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
köszönöm a válaszokat!
Képet kérhetnék?Köszönöm szépen
jávai mohán kívül? csak profitot kapna illetve 4x24w vílágítást bár inkább csak 2szer mert a másik kettőt nem használom. 126 literes aksi ba menne. KöszI!
Nagyon szépen köszi a segítséget!
Értem ezt akvarisztikában! Olyan növényt keresek, amibe tudnak ikrkát rakni meg el tudnak bújni. De 50 l-es vizem van, és nem 1-2 cm-eset sem 15 cm-eset keresek, hanem valahol a között!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!