Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » A Pirája tartása mennyire...

A Pirája tartása mennyire igényes anyagilag? 600-700 literes aksi,6-7 hal de kb. mennyibe fáj a kaja ha szakszerűen etetem a halaimat?

Figyelt kérdés
pirája,akvárium,halak

2018. ápr. 27. 17:44
 1/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem havonta hány forintba kerülnének a halak?
2018. ápr. 27. 17:45
 2/6 anonim ***** válasza:

600 literes akváriumom van, 2 külső szűrő, 2 x 58 w 150 cm -es t-8as fénycső, napi 6-8 órát megy.

ez kb 3000 ft áram.

heti 200 liter vizet cserélek, szóval havonta egy köbméter, az 250 ft, meg majdnem duplája a csatorna díj, szóval a kettő együtt legyen 700 ft.

a kaja nem releváns szempontodból, mert növényevő sügéreket tartok, a lemezes, kb 2000 ft egy hónapra, a fagyasztott kb500-800 ft.

nekem havi 7000 től tuti nem több.

ha a kaja neked több sztem akkor is 10 nél megáll.

2018. ápr. 27. 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:
persze nem mind1 milyen pirajara gondolsz. :)
2018. ápr. 27. 18:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazad van nem mindegy milyen a pirája:D Nos engem a vöröseshasú pirája érdekelne illetve van egy másik fajta is annak nem tudom a nevét csak annyit hogy hasonlóan bolond mint a vöröshasú és feketés szine van:D
2018. ápr. 27. 18:35
 5/6 anonim ***** válasza:

a fekete csak egyedül tartható és 100 ezer felett van.

[link]

2018. ápr. 27. 19:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a linket és sajnos valószínűleg igazat irhat,nos akkor marad a vöröshasú változat az békeangyal a fekete pirájához képest:DD
2018. ápr. 27. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Van olyan növény ami befutja az aljzatot co2 nélkül. Tehát olyan ami nem túl igényes?

jávai mohán kívül? csak profitot kapna illetve 4x24w vílágítást bár inkább csak 2szer mert a másik kettőt nem használom. 126 literes aksi ba menne. KöszI!

Valami nagyon elterjedt, és nem igényes,28 fokban is megélő gyepalkotó növényet létezik?

Értem ezt akvarisztikában! Olyan növényt keresek, amibe tudnak ikrkát rakni meg el tudnak bújni. De 50 l-es vizem van, és nem 1-2 cm-eset sem 15 cm-eset keresek, hanem valahol a között!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!