Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Olyan mintha valami csüngne a...

Olyan mintha valami csüngne a guppi lányból?

Figyelt kérdés
Mi lehet ez? Szülni fog? Nem tudom hogy lehet észre venni ha terhes.vagy valami baja van? Úszkál szépen. De néha megáll a víz alján.
2019. máj. 8. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:
szar?
2019. máj. 8. 18:35
 2/3 anonim ***** válasza:
ja szarik
2019. máj. 8. 21:41
 3/3 Salx Narval ***** válasza:
100%
Mit értesz azon, hogy "mintha valami csüngne belőle"? Egy kicsit bővebben ha lehetne. Ha terhes akkor szép nagy szinte kockás pocakot növeszt de a pikkelyei nem állnak ki mert az már betegségre utal, továbbá a has alján egy sötét un terhességi folt látható. Az viszont nem jó jel ha az akvárium alján pihenget, figyeld meg nem dörgölőzik e néha a talajhoz, növényekhez, egyéb tárgyakhoz. Mindenre kiterjedő információ kellene ahhoz, hogy érdemben válaszolni lehessen az esetleges problémák kizárására.
2019. máj. 9. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Miért csinálja ezt a guppi lány?

Ma vettem guppikat. Az egyik lány mindíg elbújik és ha valamelyik másik oda akar menni elzavarja. Miért? Talán kis halak lesznek? Ha igen akkor mit csináljak?

63 listeres akváriumba ezek így jók?

Eddig másik akváriumom volt és abból még volt 6 guppim 1 páncélosharcsa és egy algaevő. Volt még benne növény is. Szerintetek tegyek még a 63 literesbe új halat?(én fekete mollyra gondoltam)

Mi lehet a gond a guppikkal?

Kb. Másfél hónapja vettem 2 db guppi lányt, és egy plattit, karanténba helyeztem őket, mert a plattinak úszórothadása volt, kezeltem, azóta is jól van, de a két lány guppi meghalt, az egyik terhes volt, megszült, és ezután halt meg, összehúzta az úszóit, és fekélyek...

Mitől lehet?

Október óta van akváriumom, de már másodjára pusztunak el a halak, (guppi, szifu, neo)

A Guppi nőstény, miért szór ki magából indokolatlanul ikratojás szerű átlátszó kis gyöngyöket?

Illetve mi igaz a kövekről, milyen követ tehetek az akváriumba és hogy ellenőrizhetem a kövek minőségét?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!