Olyan mintha valami csüngne a guppi lányból?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ma vettem guppikat. Az egyik lány mindíg elbújik és ha valamelyik másik oda akar menni elzavarja. Miért? Talán kis halak lesznek? Ha igen akkor mit csináljak?
Eddig másik akváriumom volt és abból még volt 6 guppim 1 páncélosharcsa és egy algaevő. Volt még benne növény is. Szerintetek tegyek még a 63 literesbe új halat?(én fekete mollyra gondoltam)
Kb. Másfél hónapja vettem 2 db guppi lányt, és egy plattit, karanténba helyeztem őket, mert a plattinak úszórothadása volt, kezeltem, azóta is jól van, de a két lány guppi meghalt, az egyik terhes volt, megszült, és ezután halt meg, összehúzta az úszóit, és fekélyek...
Október óta van akváriumom, de már másodjára pusztunak el a halak, (guppi, szifu, neo)
Illetve mi igaz a kövekről, milyen követ tehetek az akváriumba és hogy ellenőrizhetem a kövek minőségét?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!