Hogyan szállítsak birkát?
Figyelt kérdés
Budapestról Balatonra szeretném levinni a bárányomat, de nemtudom hogy lehet-e csak simán autóban, vagy gyerekek mellett a hátsóülésen.2016. ápr. 1. 08:04
1/4 anonim 

válasza:

válasza:A birkákat utánfutokon szokták szállítani,ilyen ketrecesbe. a gyáraknál a vágo állatokat,kamion viszi nagy sámba. 21/F
2/4 anonim 

válasza:

válasza:Nagyon büdös tud lenni a birka, szóval utastérben biztos nem utaztatnám. Utánfutón szokták őket szállítani, akkor is, ha 1-2 db-ról van szó.
3/4 anonim 

válasza:

válasza:attól függ mekkora az a birka, ha nem olyan nagy akkor simán beteszed a kocsiba hátra egy nagyobb ládába.
4/4 Nikolas Kidman 

válasza:

válasza:Attól függ mekkora a bírka ha akkora mint te akkor hagynám a fenébe a húsüzemnek
Kapcsolódó kérdések:
Megérné venni pár birkát vagy valami állatot, etetni majd kis haszonnal eladni?
Sziasztok. Szeretnék egy kis plusz bevételt a fizetés mellé mert nem nagyon tudok megélni, birkatartásra gondoltam mert azok majdnem csak a füvön elvannak. Vennék pár kicsit, legelnének aztán eladnák kis haszonnal. Működhet ez pár darabnál vagy nem éri meg, vagy...
Ha veszek egy birkát a kert tisztán tartása érdekében akkor nem baj ha egyedül van a birka vagy vegyek többet?
És hogyha hosszabb távra gondolok akkor kell hozzá kos is?
Lehet birkát városban tartani?
Na szóval olyan háztömbben lakunk, aminek a belseje kert. A mi részünk nagyjából 50 négyzetméter. Az érdekelne, hogy egy birka elélne- e ekkora helyen boldogan? Mert akkor semmi se ér az egész, ha nem boldog. Aki tudja írjon légyszi! Elöre is köszi.
Mennyiért nyírtak idén egy birkát?
Venni akarok birkát, és hallottam 1000 Ft-ot is. Tudom, idén már nem kell, de jövőre igen. Majdnem sokallom. Mennyiről tudnak/tudtok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!