5 éves bak nyulat lehet még ivartalanítani?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
ha ivartalanítva lenne, mi változna?
Sziasztok! A kérdésem picit többrétű. Érdekelne, hogy egyáltalán lehet -e, vagy a kora miatt már túl kockázatos? Milyen változást tapasztalnék a kutyámon? Valóban nyugodtabb lenne? Nagyon aktív, mozgékony pumi kutyusról van szó. :)
Tehat 5 eves a cica, de hozzateszem h csupan 1 eve van nalam. Eddig nem partoltam az ivartalanitast, mondvan, h mar tul idos hozza, igy kockazatosabb a mutet, illetve nem akartam ugymond megfosztani valami olyantol (párzás), amit mar jol ismer, nem ugy mint fiatalabb...
Érdemes még ebben a korban ivartalanítani? Nem növekszik ezzel az esélye az ivarszervi betegségeknek? Orvossal is konzultálok majd erről, de vélemények és tapasztalatok érdekelnének.
Mostanában elkezdett furán viselkedni, félősebb lett. Eddig azt hittem hogy semmi komolyabb mert kicsi korában is félős volt de aztán ez abba maradt és most Halloween óta megint fél. Néha még hozzám sem jön oda. És van mikor random ugrik egyet ijedtében és elszalad....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!