Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » 5 éves bak nyulat lehet még...

Pillér2 kérdése:

5 éves bak nyulat lehet még ivartalanítani?

Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 02:51
 1/5 A kérdező kommentje:
Tavaly találtunk a városban nyúlszakértő állatorvost, így felmerült az ivartalanítás, de azt olvastam 3 éves korig ajánlott.
2020. aug. 27. 03:04
 2/5 A kérdező kommentje:
4 éves*
2020. aug. 27. 03:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd az orvostól!
2020. aug. 27. 06:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet.
2020. aug. 27. 07:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, még simán lehet ivartalanítani.
2020. aug. 27. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Ivartalaníttatni 7,5 éves kan kutyát?

Sziasztok! A kérdésem picit többrétű. Érdekelne, hogy egyáltalán lehet -e, vagy a kora miatt már túl kockázatos? Milyen változást tapasztalnék a kutyámon? Valóban nyugodtabb lenne? Nagyon aktív, mozgékony pumi kutyusról van szó. :)

5 eves kandurt ivartalanitani? SOS! (VIGYAZAT, HOSSZU)

Tehat 5 eves a cica, de hozzateszem h csupan 1 eve van nalam. Eddig nem partoltam az ivartalanitast, mondvan, h mar tul idos hozza, igy kockazatosabb a mutet, illetve nem akartam ugymond megfosztani valami olyantol (párzás), amit mar jol ismer, nem ugy mint fiatalabb...

5 éves szuka kutya ivartalanítása?

Érdemes még ebben a korban ivartalanítani? Nem növekszik ezzel az esélye az ivarszervi betegségeknek? Orvossal is konzultálok majd erről, de vélemények és tapasztalatok érdekelnének.

Mi lehet a macskámmal? (Ivartalanított nőstény,5 éves macska)

Mostanában elkezdett furán viselkedni, félősebb lett. Eddig azt hittem hogy semmi komolyabb mert kicsi korában is félős volt de aztán ez abba maradt és most Halloween óta megint fél. Néha még hozzám sem jön oda. És van mikor random ugrik egyet ijedtében és elszalad....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!