A dzsungáriai törpehörcsögeim milyen célból nyalogatják mindig a kezemet?
Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 00:11
1/5 anonim 

válasza:

válasza:nekem bár nyalná a csincsim harapás helyet.. gondolom vagy ásványi anyag hiánya van, vagy tényleg érez valamit irántad
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Egyébként az egyik azt csinálja,hogy kiveszem a tenyerembe,és ő forog,miközben nyalogatja a tenyeremet.
2009. nov. 22. 00:31
3/5 anonim 

válasza:

válasza:Lehet igy mutatja ki,hogy szeret!:)
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Általában csak a sót nyalogatják le, amit kiizzad a tenyered... :) Nekem a patkányaim csinálják ezt.
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Igen a sót és más ízeket éreznek a kezeden ezért nyalogatja!de mielőtt megfogod őket moss kezet tiszta vízzel szappan és egyéb tisztítószer nélkül!mert ah nyalogatja és nem mosol kezet előtte külömböző baktériumokat szedhet össze és megbetegedhet tőle erre nagyon ügyelj!!
Kapcsolódó kérdések:
Miért csinálják ezt a törpehörcsögeim? :
Kaptam 2 törpehörcsögöt egy fiút és egy lányt. de a fiú állandóan letámadja a másikat a lány höri pedig hangosan csipog! =( és most vettem észre hogy a lánynál piros a szervénél, most tüzel vagy mi a baja mert nekem elösször vannak hörcsögeimszóval nemtom ez mit jelent kérlek segítsetek !:)
Miért nyalják sokszor a törpehörcsögeim a terrárium üvegét?
Van előttük víz, étel, zöldségek.
Mit tegyek velük? Számomra furcsa dolgot tesznek a törpehörcsögeim.
Az akvárium ragasztóval van összeillesztve.Két lábra állnak,megtámaszkodnak a falában és a ragasztót nyalogatják.Nem baj,hogy ezt teszik?Mit csináljak velük?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!