Tengerimalac összeszoktatása kutyával?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van 3 malacunk. 1 fiú, 2 lany. Kb. egyidősek. Egy ketrecben vannak. Nincsenek ivartalanítva. Most éjszaka madárcsicsergés szerű hangot hallottam tőlük. Ez mi?
Ma hoztunk haza két malacot (2, 4 hetes), nem ettek ittak már 6 órája. Ez normális, csak az új hely miatti reakció, vagy valamit elrontottunk?
Mert nekem van egy malacom (nőstény) és a szüleim sajnos nem engedik hogy legyen mégegy Arra gondoltam hogy lehetne ugy hogy akinek van egy nőstény tengerimalaca azzal néha találkozhatnánk a malacainkkal.Nemtudom hogy ez jobb lenne e De szerintem mindenképp jobb...
Tengerimalacnak szeretnék társat, mivel ketten voltak, de az egyikük elpusztult. Sok helyről hallottam, hogy az egyik megtámadhatja a másikat ha nincsenek összeszokva. Kb 4 -5 éves a jelenlegi malacka és nőstény. Sokat foglalkozunk vele, de nem szeretnénk ha egyedül...
Sikerült apát meggyőznöm még 1 tengerimalacról.Hogy lehet majd összeszoktatni?Nyáron kapom majd meg.Esetleg ha a ketrecet elfelezem?(elég nagy kecó)
Rutinos tengerimalac tartók véleményére lennék kíváncsi. Novemberben vettünk egy lány malackát, és 3 hete vettünk mellé egy 6 hetes szintén lány malacot. A létező összes malacos fórumot elolvastuk már összeszoktatással kapcsoltban, nekünk valahogy mégsem úgy alakulnak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!