Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » CricksyDog tápról mit gondolto...

CricksyDog tápról mit gondoltok? Etet ezzel valaki? Akár hányszor felmegyek facebookra feldobja őket,gondoltam most már rákérdezek.A kommentek alatt rengetegen dícsérik,de hát sokan a sima bolti vacakokat is..

Figyelt kérdés

2020. szept. 18. 22:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem túl nagy a marketing körülötte és ehhez képest nagyon kevés adatot közölnek a tápjukról.

Ilyesmikre gondolok, hogy kijelentik: "kutyusod kiszabadul az ételallergiája fogságából, újra tünetmentes lesz" vagy "kutyusod érzékenyebb immunrendszere megerősödik" de ezt semmivel sem támasztják alá, csak annyival, hogy a búza- glutén- és csirkementes, de ezt ebben az árkategóriában már elég sok másik táp is tudja. Ezzel szemben mondjuk a naturavetal saját honlapja sokkal szimpatikusabb, ahol leírják, hogy ők nem adnak szintetikus vitaminokat a tápjukhoz, mert szerintük a természetes jobban hasznosul és ehhez mellékelnek egy leírást, ahol megnézheted, hogy az adott gyógynövények milyen célból, milyen vitaminforrásként kerülnek a tápba. Illetve azt is nagyon részletesen leírják, hogy milyen eljárással készül a táp (hidegen sajtolt, hántolatlan szénhidrátforrások stb.), a criksydog ezt sem tünteti fel.

Amit még nagyon hiányolok, hogy a criksydog a saját honlapján azt sem tünteti fel, hogy mondjuk a Ted Bárányos tápja hány százalékban tartalmaz bárányt és mivel húsevő állatokat etetnénk vele ez lenne az egyik legfontosabb információ. Az, hogy az analitikai összetevőknél hány százalék a fehérje ezzel nem függ össze, mert azt szintetikusan is hozzáadhatják és lehet úgy is 24% (ami egyébként elég kevés), hogy annak a bárányból származó fehérjéje csak ennek töredéke.

Nekem, de ez már csak tényleg személyes vélemény, kicsit agresszív a kommunikációjuk, nem tudom szó szerint idézni, de az egyik hirdetésük lényege, hogy konkrétan mérgezed a kutyádat, ha nem az ő tápjukkal etetsz. Ha esetleg ezt tényleg részletesen levezetve, megindokolva, adatokkal alátámasztva írnák, akkor még el is gondolkoznék rajta, de így csak lóg a levegőben és kicsit hiteltelenné is teszi az egész kijelentést.

A facebook dicséretek között én volt már, hogy találtam olyan kommentet, aki leírta, hogy az ő kutyájának hasmenése lett ettől a táptól, na ez pár óra múlva már el is tűnt. Nyilván figyelni kell, hogy ne rombolják a marketingjüket, ha már ennyit invesztáltak bele, ráadásul ha jól értem ők egy viszonylag kisebb magyar cég, nehéz fennmaradni a tápgyártó iparóriások között, de azért ez is elég sok bizalmatlanságra ad okot.

Amikor a kutyámnak előjött tavasszal egy elég durva (valószínűleg inkább környezeti) allergiája elgondolkoztam a tápjukon, de engem ennyivel nem győztek meg, attól még, hogy azt mondják, jobb lesz a kutyának ez a táp még nem hiszem el, nekem kellenek az adatok, hogy pontosan milyen összetételű a táp, mit tud azon kívül, hogy csirke- meg búza-gluténmentes (számomra ez is érdekes, hogy miért nem azt írják rá, hogy gabonamentes?), szóval én nem mertem kísérletezni vele.

Ettől függetlenül kíváncsi vagyok én is a többiek tapasztalatára, aki etetett/etet vele, hogy tényleg olyan szuper-e mint írják, nekem ha itt, teljesen függetlenül a criksydog felületeitől valaki azt írja, hogy nekik tényleg bevált az sokkal hitelesebb.

2020. szept. 19. 14:36
 2/5 tatabike válasza:
50%
Egyes válaszolónak: a szintetikus vitamin meg a természetes ugyanaz, egy nagy baromság, hogy a természetes jobban hasznosul, ugyanaz a vegyület mindkettő. Természetes forrásból meg lehetetlen is lenne fedezni az élőlények vitaminszükségletét, szóval aki azt állítja, hogy a tápjában természetes van, az szinte biztos, hogy hazudik. Ne vicceljünk már, egy ember napi vitaminszükségletéhez több kilogramm zöldség és gyümölcs kellene, tízezrekbe kerülne 20 szem c-vitamin pl.
2021. szept. 23. 15:12
 3/5 anonim válasza:

Kutyakajas.hu-ról másolva!

[link]

Sőt, arra is van bőven példa, hogy egy szuperül összerakott, gusztusos reklám mögött silány minőség áll. A Kutyakajás saját véleménye alapján ezek a tápok a kutyatáp minőségi sorrend alján kapnának helyet.

Tökéletes példa erre a CricksyDog tápok. A legnagyobb pozitívuma a CricksyDog tápoknak a marketingje. Fantasztikus munkát végeznek! Meg is van az eredménye: ahogyan a purina kutyatáp vélemények a Purina tápokat, úgy a cricksydog vélemények is istenítik ezt az eledelt. Azonban közelebbről szemügyre véve, ha lehámozzuk a csilli-villi külsőt csupán egy középszerű, alig prémium minőségű kutyaeledelt kapunk.

2024. jan. 28. 07:01
 4/5 Bernografy válasza:
Én sajnos megvettem, holott már rengeteget próbáltam más tápokból,.ezt még nem. Allergia és savasodás miatt akartam váltani, de a kutyusom megszagolta és otthagyta... aztán raktam rá neki jutifalatot, úgy megeszi, de azóta már 2x hányt és folyton kluttyog a hasa...nagyon mebántam és dühös is vagyok, mert 3kg 13.000 Ft és mehet kb a kukába, mert nem adom neki tovább. Kb 2 hete vettem. Én is úgy gondolom hogy csak a marketingje nagy és valóban elég erősen tolják mindenhol, főleg hogy kb csak 5 csillagos értékelése van.. kíváncsi vagyok, ha leírom a véleményemet törlik -e....
jan. 18. 13:30
 5/5 Kata67@ válasza:

Én most bontottam meg a második bárányos csomagot. És bátran kijelentem, hogy soha többé nem váltok tápot.Egy bichon havanese kislány gazdája vagyok, aki állandóan vakaródzott és rágta a tappancsát. Legutóbb a brit care puppy hipoallergén tápot kapta és ettől is ugyanúgy vakaródzott.

Ahogy a Cricksy bárányos tápot elkezdte enni, szinte napok alatt megszünt a vakaródzás. Először azt hittem, hogy csak ideig óráig, de nem, a mai napig sem vakaródzik azóta. A lazacos jutalom falatot meg egyenesen imádja. Még most állítgatom, hogy miből mennyit rendeljek rendszeresen, mert úgy olcsóbb. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom, szerintem nem kamu és nem csak reklám, ahogy sokan gondolják. Nekünk bevált.

ápr. 26. 19:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!