Sang real kennel vélemények?

válasza:Nem tudom, nem halottam még róla
Pörse Tenyésztő

válasza:Megnéztem, melyikre gondolsz?
Van a boxer tenyésztő, aki az egyik legjobb, és elismert, látom tenyésztő társaim likejait, biztosan az egyik legjobb, díjaik alapján az elitben van.
A másik bull terrier kennelről nem tudok nyilatkozni, nem feltételezem, hogy baj lenne vele, jónak tűnik az is
Pörzse Tenyésztő Úr

válasza:szerintem elmegy első ránézésre
de mindenképp alaposan lecsekkolnám
Pörzse Tenyésztő Úr

válasza:

válasza:

válasza:Troll az édeasapádnak a lógó micsodája! Az!
Kapcsolatban állok Tenyésztő Urakkal, akik jó véleménnyel vannak a boxer kennelről a sangrealról
A bull kennelről nincs infóm, de jól le kell őket csekkolni, biztos, ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
-Mennyiert vette ? -olyan kiskutyat kapot amilyet tenyleg szeretet volna?
Szeretnék egy hovawart-ot venni. Valószínűleg szukát. És mivel nem szeretném se tenyészteni, se újabb kiskutyát, ezért és a később elkerülhető betegségek miatt szereném ivartalaníttatni. Cesar Millan könyvében olvastam, hogy egy jó tenyésztő, a szerződésben kiköti, az...
Szeretnék egy bordert, tisztában vagyok az igényeivel... Azzal is hogy a BB kutyák munka kutyák, és hogy ez mit jelent. Csak a tapasztalatokat, véleményeket írjátok légyszi a kennelről:) köszi:)
Néztem két kennelt, amik közül nehezen tudok dönteni. Az egyik a Franer Is Of Surprise a másik a Rockwell westie kennel. Vélemények? Esetleg valaki más?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!