Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya emlőjén mi lehet ez?

Kutya emlőjén mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Csötörtökön vettem észre, péntek este meg is nézte a szomszéd faluban lévő állatorvos. Sajnos nem tudta megmondani mi lehet, de szerinte nem daganat. Nem fájt a kutyának mikor megpiszkálta neki a doki.

Magyar vizsla, 5 éves, nincs ivartalanítva, és még nem voltak kölykei sem.

Még azt mondta figyeljem hátha növekszik. Erre jo alaposan átnéztem a kutyát és 2 emlőjén is elkezdődött kinöni az az izé.

Hétfőn kérek időpontot az állat korházba.

2021. márc. 27. 20:39
 1/6 A kérdező kommentje:
Képet nem tudom becsatolni, probálkozok
2021. márc. 27. 20:40
 2/6 A kérdező kommentje:
2021. márc. 27. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:
24%

Én neki állok néha és ki takarítom azokat a fekete pontokat majdnem olyanok mint egy pattanás vagy mitesszer ( blackhead).

Mindenfajta por bele ragad és kitudja milyen hatással van lehet el tömíti vagy allergiát vált ki.

Lehet az is h bele mászott valamibe amit nemrég permeteztek és ugye a csecs-en nincs szőr h megvédje.

Nem hiszem h lenne összefüggés az ivarossággal vagy azzal voltak e kölykei.

Bár szinte 100 h valaki mégis ezzel jön majd

2021. márc. 27. 22:22
 4/6 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem sima borkinoves. Volt rakos kutyam. Az nem igy nez ki. En is bevizsgaltatnam.
2021. márc. 27. 22:44
 5/6 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem megírni.

Begyulladtak a szőrtüszői, ezentól időnként ki kell nyomkodni majd neki

2021. ápr. 21. 04:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Propolisz tartalmú oldattal lehet esetleg ecsetelni.
2021. ápr. 21. 07:11

További kérdések:

Ha kutya lennél, milyen környezetben szeretnél élni, és milyen gazdit, vagy gazdikat szeretnél?

Azt szeretnéd, ha sokat simogatnának, kényeztetetnének, babusgatnának, vagy azt ha többet lehetnél egyedül és nyugton hagynának? Foglalkoznának veled akkor is, csak nem annyit, és a gyerekek se dögönyöznének, csak néha megsimogatnának, és tisztelettel bánnak veled,...

Hogy szoktassam össze 2 reaktív, túlpörgő kis méretű kutyát egy félősebb kismacskával? Előzőleg 2x egy hét alatt sikerült, most egy hónapja tart.

Másik 2 macska se volt nagyobb ennél, mint amikor idejöttek, alig voltak 1 kg súlyban. Most egy hónapja tart a szoktatás, mert a macska félősebb, mint a másikak voltak és amikor idehoztam, órákra elbújt a szekrény mögé, pedig a szobában nyugalom volt. Most ott tartunk,...

Egy kutya ha emberekkel éli az életét az neki természetellenes? Egy kutyának a természetben a helye?

Nem gondoljátok azt hogy egy kutyának az erdőben a természetben a helye? Úgy mint ahogy a medvének a rókának vagy az őznek is a természetben az erdőben van a természetes élőhelye nem az ember közelében? Egy kutyának is a természetben az erdőben lenne a helye? Nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!