Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek, hogy lehessen még...

Mit tegyek, hogy lehessen még egy kutyám?

Figyelt kérdés
Van egy 5 hónapos tacsim. Szeretnék még egy kutyust csak egy havaneset. Májusba születne meg a kutyus. Szóval június végén lehetne el hozni. Szüleim nem szeretnének másik kutyát. A tacsinak sajnos nem tudtam mindenét én fizetni. De az új kutyának már tudnám!! Mit kéne tennem hogy bele menjek egy új családtag érkezésébe? Rengeteget foglalkozom a kutyusommal. Szóval ezzel nincsen gond. De nagyon szeretnék mellé egy pajtást.
2021. márc. 27. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Minek meg egy kutya? 5 honapos, meg nincs is “kesz”.

Miert nem eleg egy egyelore?

Ne legyel telhetetlen kerdezo :)

Egyebkent ha a mostani kutyanak se tudod mindenet fizetni, akkor mibol veszed meg a tenyesztotol a kutyat?

Hogyan tartanal el kettot?

2021. márc. 27. 21:04
 2/6 anonim válasza:
95%
Azt a pénzt, amit most összegyűjtögettél, inkább a kis tacsira költsd. Olyan pici az a kutyus még. Felesleges lenne egy újabb kutyus
2021. márc. 27. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:
96%

Inkább foglalkozz a mostani kutyáddal, tanulj, tanítsd őt is és költsél rá.

A maradék pénzt meg tedd félre, ha esetleg beteg lenne vagy valami baj történne.

2021. márc. 27. 23:01
 4/6 anonim ***** válasza:
94%

Azt a pénzt költsd a tacsira. Neveld, foglalkozz vele. A szüleid látják majd, milyen jó gazdi vagy és mikor a kutyusod felnő, jöhet mellé egy pajtás.

Két kölyökkutyát egyszerre nevelni nagyon leterhelő, tapasztalatból beszélek.

2021. márc. 28. 12:37
 5/6 anonim ***** válasza:
36%
Azt remélem tudod, hogy tenyésztőtől egy havanese 150ezer +?
2021. márc. 28. 13:49
 6/6 anonim ***** válasza:
23%
Magyarul 5 hónap alatt már meguntad a tacskót, és inkább másik kellene.
2021. márc. 29. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Mit kell tegyek ahoz, hogy én egy rajzfilm figura lehessek?

Mit kell tenni ahoz, hogy valakiből egy rajzfilm figura, egy animált karakter lehessen? A mai világban, már nem olyan nehéz elképzelni hogy valaki nem személyesen, hanem egy rajzfilm figura bőrébe bújva szerepeljen a nagyvilág elött. De valójában mit kell tenni...

Mit kell tegyek hogy vadász lehessek?

Szerelmes lettem a vadászatba. Azon tűnődtem milyen vizsgákat kell letenni hogy valaki vadászhasson és ezek mennyibe kerülnek?

Ha tisztítóprogrammal csináltatok visszaállítási pontot, akkor az felül írja a régebbieket, ha azok most vírus miatt nem elérhetők? És ki tudja akkor...

Van egy ilyenem Na és hogy akkor itt tegyek pipát a visszaállítási ponthoz is? Lehet mind a kettőbe. És nem írja fölül a régi visszaállítási pontokat? Csak mert valamilyen vírus miatt most nem lehet visszaállítani, és ez a progi akkor megoldja, hogy ez után vissza...

Kicsi a seggem?! Mitt tegyek? Hogyan érjem el azt hogy kerek, formás seggem lehessen?

Elég kicsi a seggem, szeretném ha bagyobb lenne.  Sokan szekálnak e miatt de mitt tehetnék?  Valaki valamien tuti tanács??

Angol középfok, milyen nyelvvizsgát tegyek?

A lényeg hogy könnyen le lehessen tenni, csak a pluszpontok miatt kell. Ecl, Euroexam, TELC? Esetleg kombinálni is lehet őket?

Milyen fájl ellenőrzőt tegyek egy fájlfeltöltő formba, hogy csak olyan fájlokat engedlyen feltölteni amiket meglehet tekinteni illetve ki is lehessen törölni?

Mert már feltöltöttek nekem olyan fájlokat amit se nem lehet megtekinteni se nem törölni se semmit nem lehet vele csinálni csak ott van a tárhelyen. Remélem érthető a gond, köszi a segítséget :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!