Szeretnék egy máltai selyemkutyát, de nem tudom, honnan vegyek?

válasza:Egy ilyen kutya 200.000 Ft környéke.
Szapitól 100.000 Ft körül, de szaporítól nem veszünk.

válasza:Itt látod az árakat, és csak tenyésztők hirdethetnek

válasza:

válasza:Nincs olyan, hogy viszonylag olcso, ha fajtatiszta es egeszseges kutyat akarsz.
Egyebkent most raneztem, de a szaporitos ara is meglehetosen draga, 100-140 ezer kozott, akkor mar inkabb radobok meg egy “kis” penzt, de fixen olyan kutyat kapok, amilyet szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Szabolcs-Szatmár-Bereg vagy Hajdú-Bihar megyében?? Neten,jófogáson nézelődök,de ott nem biztos,hogy egészségesek.
Bichon havaneset szeretnek venni de olyat ami nem nő nagyra hanem kicsi marad! Vagy keressek más kutya fajtát? Tudtok másmilyen kutya fajtát ami nem nő meg hanem nagyon kicsi marad?
Ezért szeretném azt megkérdezni hogy ha mostanában lenne meg a kutyus és ha elkezdeném szoktatni szobatisztaságra esetleg kialakulna a napirendje (vagy nem tudom az mennyi idő mert eddig lakásba nem volt kutyánk)wc-zési szokásai akkor karácsonyra arra a négy napra...
Szeretnénk egy bichon frisé,havanese vagy bolognese kiskutyát!Most egy menhelyi kutyánk van de mellé szeretnénk egy bichont! milyen kennelek vannak? Ha valakinek onnan van kiskutyája vagy tud az adott kennelről azt is leírhatja! Mennyi lehet egy ilyen kiskutya ára? (ami kennelből származik)
mind a 2tetszik neki, de ő sem tud dönteni. Lakásba szeretnénk. Melyiket ajánljátok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!