A kutya-országbérlet használható BKK-n?
Figyelt kérdés
Egyik cikkben azt írják, "Budapestre is jön a kutya-országbérlet", a másikban meg azt, hogy ez csak a vonatokon, volánon és héven használható. Tudtok valamit arról, hogy mi az igazság? És hogy ha az új kutya országbérlet 1890 ft, akkor a Budapest kutyabérlet marad 5500?2024. márc. 5. 14:04
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Nagy betűvel, címlapon van kiírva mindenhol, hogy ezek a jegyek nem vonatkoznak BKK-ra!
Kapcsolódó kérdések:
A sárga jelölésű (azt hiszem Volán) buszokon használható a MÁV országbérlet?
Pl. a 428-as, 502-es vagy a 870-esen.
Megyebérlet és országbérlet hogyan lehetne belevarázsolni a Google pénztárcába? Milyen szabványú kódolását használhatnak?
Nem tudom az almásoknál van-e ilyen, de a Google tárca nem támogatja hogy csak úgy fotó alapján hozzáadjam. Külsős alkalmazással, Pass2Pay, rendszeresen szoktam hozzáadni, de ezt ott sem sikerült megoldani. Az alkalmazás még megcsinálja a kódot, de a tárca már...
Hogyan tudom meg, hogy az adott szakaszon használhatom e az országbérletet?
A menetrendek weboldalt szoktam használni, és ott valamikor jelzi is egy kis ikonnal, hogy vármegye bérlet használható. De ez nem mindig van így, hiába nem helyi járatot nézek. Van valami megoldás, hogy előre tudjam kell e külön jegyet váltanom?
Mely InterCity vonatokon vannak helyjegy nélkül igénybe vehető kocsik, használhatók ország-, vagy vármegyebérlettel?
Előre köszönöm a válaszokat:)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!