Jobb a kutyát külön oltatni veszettség és kombinált oltással? Kevésbé terheli meg a szervezetet?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Éppen vérzik egy kicsit, kb. 1 centi hosszú karcolt seb, úgyhogy semmi komoly. Nagyvárosban rátámadt a kutyámra, de volt gazdája, viszont az "incidens" után mindketten csak siettünk tovább, nem gondoltam, hogy felsértette a lábamat, amikor megpróbáltam lerugdosni a...
1 hete lázas beteg vagyok, így nem tudtam elvinni a kutyámat oltásra, 5 napja kellett volna kapnia. Legjobb esetben is csak jövőhéten tudom elvinni beoltatni.
Egy adminisztrációs hiba miatt vetődött fel bennem a kérdés.
Egy kisméretű kutyusom van, egészséges, barátságos. Sajnos, 2 hónappal elvagyunk maradva az oltásokkal. Reggel, amikor próbáltam egy csontot kivenni a szájából, a szemfoga mélyen belement a kezembe. Erősen vérzett, úgyhogy elmentem a kerületi kórházba...
Sziasztok. A kutyusom megkapta a 3 hónalos korában járó veszettség elleni oltását, ugye 6 hónap múlva esedékes a következő. Aztán jön az évenkénti oltás. Nekem sajnos egy családtag betegsége elvitte a pénzt és a figyelmet a kutya második veszettség elleni oltásáról ami...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!