Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Barf mellett jutalomfalat...

Barf mellett jutalomfalat tréninghez? Nem könnyű eset?

Figyelt kérdés
Kutyám saját tápját használtam eddig de váltanék barf-ra és nem tudom mennyire rossz ha mellé keveredik a táp mint juti. Napi háromszor egy marék táp azért már mennyiség. Viszont nem lehet akármi a jutalom mert nagyon megrágós típus, annyira hogy esetenként a kisszemű 1 tápszemet és még szétrágja ami elveszi a figyelmét. Ami össze tud ragadni a kezemben mint sajt és virsli darab az megint nem jó. Egy egész virsli karika felejtős mert azt legalább hatfelé rágja mielőtt lenyeli :D létezik apróka, száraz juti? Vagy maradhat a tápja?

máj. 6. 07:34
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Kizárólag kaja-orientált? Mert valamelyik kutyának a simi vagy játék is elég nagy motiváció
máj. 6. 07:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen. Játék egyáltalán nem és a simi köztes. Azt is kap, annak is örül de nem elég önmagában.
máj. 6. 08:31
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Barf mellett ne adj tápot. Zöldség, gyümölcs (alma, körte, barack, dinnye, sütőtök, édesburgonya, uborka, áfonya, zöldborsó, brokkoli, málna..).
máj. 6. 09:45
 4/8 A kérdező kommentje:
A ragadós gyümik nem jók meg pl málnával elbíbelődik nagyon. Picike alma darabokat is rágcsálja, nem nyeli le csak úgy. Volt már nyugodtan evő kutyám de ennyire alapos ő sem volt.
máj. 6. 10:04
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Valami pasztaszerű esetleg, ami tubusból adagolható? Azt nem is lehet rágni, csak lenyeli és ennyi, azzal talán nem vacakol
máj. 6. 10:48
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
A platinum táp kompatibilis a barffal. Utazásokon mi minidig azt használunk.
máj. 6. 12:53
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Szaraztappal nem erdemes munka kozben etetni. Vekonyra szeletelt virslinel nem kell jobb. Mekkora kutya az ami egy 10x10x2 mm darabkat ragcsal? Ezt a macskam is benyeli 2 masodperc alatt. Brokkoli, dinnye, uborka, hat gratulalok.
máj. 6. 18:19
 8/8 A kérdező kommentje:

#6 ez jó hír, szerintem ez lesz a legjobb megoldás. Köszönöm

#7 15 kg, nem a mérete miatt rágcsálja hanem mert ő ilyen, mindent alaposan megrág.

máj. 7. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

A kutyám ÁLLANDÓAN a kezemet nézi, hogy kap-e valamit - más egyáltalán nem érdekli. Mit lehet csinálni vele?

Van egy 8.5 éves kutyám. Kan, de pár hónapja lett ivartalanítva. Már előtte is kb. így nézett ki nála a preferencia: 1. hely: ennivaló/szukapisi 2. hely: másik kutya, leginkább szuka/ivartalan kan 3. hely: én, a gazda, aki naponta sétál vele, kutyaoviba, több suliba...

Hogyan tudnám a legkönnyebbé tenni a beilleszkedést egy mentett kutyának? Vihetek jutalomfalatot a látogatásra?

Szeretnénk befogadni egy kutyát, de semmi tapasztalatunk nincs a mentett kutyákkal és szeretném tudni mire figyeljek oda. Felnőtt kutyát szeretnénk és gondolom nekik egy kicsit nehezebb a beilleszkedés, mint egy kölyöknek. Ha már eljutunk odáig, hogy látogatásra...

Milyen kalóriaszegény jutalomfalatok léteznek közepes testű kutyáknak?

6 éves szuka spánielem egy kissé elhízott, jelenleg úgy 14 kg körül van és 12-re szeretném levinni a súlyát. Már rendeltem neki weight-loss, kalória csökkentett Brit Care tápot. Ezt szereti és jó minőségűnek találom. A tájából sosem eszik esztelenül a legnagyobb...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!