Barf mellett jutalomfalat tréninghez? Nem könnyű eset?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#6 ez jó hír, szerintem ez lesz a legjobb megoldás. Köszönöm
#7 15 kg, nem a mérete miatt rágcsálja hanem mert ő ilyen, mindent alaposan megrág.
Kapcsolódó kérdések:
Van egy 8.5 éves kutyám. Kan, de pár hónapja lett ivartalanítva. Már előtte is kb. így nézett ki nála a preferencia: 1. hely: ennivaló/szukapisi 2. hely: másik kutya, leginkább szuka/ivartalan kan 3. hely: én, a gazda, aki naponta sétál vele, kutyaoviba, több suliba...
Szeretnénk befogadni egy kutyát, de semmi tapasztalatunk nincs a mentett kutyákkal és szeretném tudni mire figyeljek oda. Felnőtt kutyát szeretnénk és gondolom nekik egy kicsit nehezebb a beilleszkedés, mint egy kölyöknek. Ha már eljutunk odáig, hogy látogatásra...
6 éves szuka spánielem egy kissé elhízott, jelenleg úgy 14 kg körül van és 12-re szeretném levinni a súlyát. Már rendeltem neki weight-loss, kalória csökkentett Brit Care tápot. Ezt szereti és jó minőségűnek találom. A tájából sosem eszik esztelenül a legnagyobb...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!