CSJ kutyaeledelről mi a véleménye annak, aki már próbálta? Esetleg tapasztalat? Hol lehet megvásárolni? Magyar nyelvű oldalat hol találok róla?
Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 10:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Kinti magyar vizslának kutyaruha?
kint tartott rövid szőrű magyar vizslának milyen kutyaruhát érdemes varrni, amit nehezen szed le magáról? (nem mehet be a lakásba, szüleim nem engedik sajnos, de szigetelt óla van, illetve a kazánházba is bemehet)
Magyar agár tulajdonságai?
(mozgásigény (közepes méretû kert+játék a kertben+?órás séta), jellem,......)
Ma kaptam magyar viszlát, ami már 1 éves. Mindent. Nem foglakoztak vele sokat. Még ennyi idos korban is meg tudok neki mindent tanítani?
Picit még fél, de én már most is nagyon szeretem őt. Képes lesz azokra amit a fejlettebb társai tudnak már?
Ez ritkaság vagy nem egyedi eset egy Magyar vizsla őrzi a portát?
Volt ovis koromban egy Magyar vizsla kanunk. Még kicsi voltam és hát Morzsinak neveztem el. Kint tartottuk de mikor nagy hideg volt akkor be engedtük a garázsba. Onnan le mehetett a kazánhoz ott jó meleg volt. De mikor kint volt nagyon jól őrzött. Ez ritkaság egy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!