Királytanyai Mudi Kennel - tapasztalatok?

válasza:

válasza:Munkakutyásként (segítőkutyákat képzek), nagyon fontos számomra a jó idegrendszer, a kiegyensúlyozott viselkedés és a jó szociális kézség minden kutyámnál. Nekem több, többek között terápiás kutyaként is aktívan dolgozó mudim van a Királytanyai Kennelből.
Amikor terápiás munkára kezdtem mudit keresni, nagyon fontos volt, hogy Tibi megkérdezte: ugye tudom, hogy a mudi kemény munkakutya, és bármennyire odafigyelve választjuk ki a kölyköt, bármennyit dolgozom is vele, a rizikó benne van, hogy mégsem lesz alkalmas a munkára?
Nem akartak minden áron kölyköt eladni, és soha nem árulnak zsákbamacskát.
Menj el egyszer hozzájuk, és próbáld ki, milyen, amikor legalább tíz mudi szeretne egyszerre az öledbe ülni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Tapasztalatok, vélemények?
Magyar vizslám már volt Erdélyi kopóm még nem. Arra lennék kíváncsi hogy: Melyik fajta jobb vadászat szempontjából? Melyik alkalmas egyszerre több feladat elvégzésére is? (munka mind vadászat szempontjából) Tapasztalatok? Esetleg más fajta ajánlatok?...
az a labda,amibe kaját raknak és a kutya görgeti,akkor kijön belőle lassan,vagy még milyen játékkal lehetne lekötni(rengeteget játszok vele és gyakran sétáltatom)
Milyen kutyák?
Tapasztalatok? Milyen kutya? (nevek? )
Tapasztalatok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!