A törpetacskó jó panellakásba?
Amondó vagyok, hogy panelba nem való se kutya, se macska, semmilyen egérnél nagyobb állat.
A válaszom tehát: Nem, nem jó.
Azért megkérdezném a hiperintelligens válaszolóktól, hogy egy alig 20 centis, rövid szőrű, hasával épp csak a földet nem súroló kutyát mégis hol a jó édes büdös anyámban kéne tartani? A kertben, mert akkor viszonylag gyorsan frusztrálja magát arra a szintre, hogy ránézni se kelljen, mert "elrohangászik magában" a "hatalmas mozgásigényével" (ettől a zsenitől kérdezném azt is, hogy tisztában van-e a mozgásigény fogalmával, de úgy érzem, felesleges)...
Kérdező:
Igen, a törpetacskó tökéletes panelba, vigyázz rá, hogy a lehető legkevesebbet lépcsőzzön, az a 3 séta inkább legyen 4 (kicsi kutya, kicsi hólyag), séták alatt tessék kielégíteni a mozgásigényét, lent és otthon is szellemileg fárasztani, és az égvilágon semmi akadálya nem lesz a tacskótartásnak :)
A környéken 5 tacskó él ebből 3 normál tacsi, 2 pedig törpe.Le vannak fárasztva és csak alszanak a lakásban.
Pásztor kutyák kivételével majdnem minden fajtát lehet panelban tartani, megfelelő mozgatás mellett!!!!!
"Igen, a törpetacskó tökéletes panelba, vigyázz rá, hogy a lehető legkevesebbet lépcsőzzön, az a 3 séta inkább legyen 4 (kicsi kutya, kicsi hólyag), séták alatt tessék kielégíteni a "
Igen, tudom mi az a mozgásigény, és te ismered a tacskónkat? Nah tuti, hogy nem...
Azt írtam le, hogy ő hogy viselkedik tacskóként, neki nem lenne elég a 4 séta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!