Ez mit jelent a kutyánknál?
Figyelt kérdés
Nemrég érkezett hozzánk egy pár hónapos kölyökkutya.Van már egy 3 éves labradorunk is.A labrador szokta valamikor ugatni a kicsit, meg kergetik egymást, de ezt most lényegtelen.Amikor a nagykutyám "fegyelmezi" a kicsit akkor az orrával eldönti a kiskutyát, majd a hasát rágja (?) a kiskutyának .Valamikor pedig ha áll egy helyben a kiskutya akkor odamegy a labink és harapja a kutyus hátát, majd a szájával megfogja a kiskutya két oldalát.Így írásban nem annyira lehet elmagyarázni, de remélem valamit ki tudtatok venni a szövegből.Szóval ezeket miért csinálja a labink a kiskutyával? A kiskutya nem sír, nem nyüszít, ezek szerint nem fáj neki.2014. máj. 14. 18:09
1/5 anonim válasza:
Nekem ez egyszerű játéknak/szeretgetésnek tűnik. Ha nem fáj a kicsinek és a nagy nem durván csinálja, akkor szerintem ezzel nincs semmi gond. A mieink is szokták rágni egymást játékból.
2/5 zsuzsabazsa válasza:
"szájával megfogja a kiskutya két oldalát"
Hurcolászni akarja. A kutyád apáskodik vagy anyáskodik a kicsi felett.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor anyáskodik. :)
Ma este amikor kint voltunk náluk akkor a labi újra rágta a kiskutyát, de viszont párat nyüszített a kölyökkutyus.
De lehet hogy ezt fegyelmezésnek szánja a labi.Mivel pl. a kiskutyus össze-vissza wc-zik, és akkor a labi elkezd ugatni, mert ő csak 1 helyre szokott mindig wc-zni. :)
Meg egymást ugatják, kergetőznek, de szerintem a kiskutyus félelemből ugat vissza a labinak.Na mind1, ameddig nem bántja a kiskutyát addig fegyelmezheti. :)
2014. máj. 14. 21:16
4/5 zsuzsabazsa válasza:
Így igaz.
A felnőtt szukád, majd nevelgeti a picit,és megtanulja a kicsi, hogy meddig mehet el a szemtelenkedésben.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, majd csak megtanulja. Olyan kis butaságokat csinál a kiskutya, nem tudom meddig bírja majd a labi mellette. :)
2014. máj. 16. 12:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!