9 hetes mopszomnak szürke folt van a szemén. mi lehet ez?
Figyelt kérdés
a jobb szemén van egy kis szürke folt.
lát vele,nem is érzi ettől rosszul magát,de aggaszt.
voltunk orvosnál,azt mondta hogy valami megsértette a szemét,adott antibiotikumos szemcseppet napi 3×1 csepp.
volt már valakinek hasonló?(a neten durva dolgokat írnak erről)
2016. márc. 31. 23:05
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Szurkehalyogra gondoltam legeloszor.
Kapcsolódó kérdések:
Ha pároztatnék egy szürke vagy sárga házi egeret egy fehérrel lenne a kicsik közözött foltos?
Nagyon szeretnék foltos egeret, de kisállatkereskedésben nem nagyon láttam. A válaszokat előre is köszi!
Mi lehet ez a szürke folt a betta fején?
1 hete vettem egy sziámi harcos halat. Ma észre vettem, hogy a fején megjelent egy szürkés folt. Gombás vagy bakteriális fertőzés lehet? Esetleg valami más? Viselkedésében változást nem tapasztaltam, eszik, úszkál.Válaszokat előre is köszönöm!
Kaptam egy kislány nyuszit. Nem tudom, de valamiért nagyon fél. Amikor odamegyek elbújik, elmegyek előjön. Mit tegyek?
Ja, és kérek szépen tippeket hogy mi legyen a neve. Adatok: -Kislány -Szürke -Fehér folt van a két első lábán (zokni)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!