Megtudhatom valahogy, hogy honnan van a kutyám?
Mennyi buta ember van :) hogy valaki büszke arra, hogy nem tud helyesen írni, emellett egy nem létező, kitalált "fajtájú" kutyája van.. szánalmas. Akik befogadnak, megmentenek egy, illetve két kutyát, tiszteletre méltóak. Akik összegyűjtik a pénzüket egy fajtatiszta kutyára, okosok. Akik pedig megveszik az olcsó kutyát és büszkék is rá, a lehető legbutább emberek :D
Egy hasonló példa a drága, prémium pármai sonka nem megfizethetetlen, finom, és egészséges. Az olcsó szójából és ki tudja miből készült 100Ft-os Budgetes parizel rákkeltő és húst messze nem látott. A normális emberek normális sonkát vesznek, az alja nép, akiknek nincs pénzük, nem is akarnak pénzt, csak siránkoznak, pedig megveszik az olcsó sz.rt.
:) felvágni könnyű egy korcs yorkieval, de a legtöbb ember nagyobbra becsülne, ha azt mondanád, annyit dolgoztál,olyan nagy vállalkozó vagy, hogy megteheted, hogy prémium minőségű kutyát vegyél.
Lekorcsozod itt a legtöbb ember kutyáját, de mivel a tiednek sincs törzskönyve, bármennyire is vergődsz, csak egy korcs, KEVERÉK kutyád van :D
😂😂
mindig ezt írjátok!
tiszta vicc!
képzeld van más kutyám is american bully abkc tkvel 2000€ért vettük plusz a szállítás,te nyomorék meg esetleg képen láttál ilyen kutyát!😂
egyszer se kellett többet vinnem a szaporított yorkimat mint az Abkc tkvel rebdelkező díjnyertes kutyámat orvoshoz...
ez a nem mindegy.
mai világban amíg eladnak egy tkes kutyát addig 100 szaporított kutyát,ennyi ezen változtatni nem tudtok hiába basszátok itt magatokat!tudjuk mindenki menhelyről fogad örökbe... az ilyen nagy okosok mint te jobban járna ha összeállna egy kaukázosival addig se lenne olyan nyomorék élete hogy itt éli ki a kisebbség érzetét!
hahahha!
(a helyes írásról meg telefonról pötyögök és véletlen ütöm mellé)
de te nagyon tudsz mindent te életképtelen fogyatékos kutya baszó paraszt!😂
Szerintem is többre becsülendő, ha valaki menhelyről, vagy utcáról fogad örökbe egy kutyát! Ugyan mivel lenne kevesebb egy árván hagyott kutya, mint a több százezres?
Ugyanolyan élet, ugyanolyan szív dobog benne! Én személy szerint soha nem vennék kutyát. Mind a kettő kutyámat örökbefogadtam, és teljes életem van velük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!