Feleségemmel gondolkozunk, hogy nyitunk egy kutyaeledel boltot. Mik ennek a feltételei?
Figyelt kérdés
2016. júl. 2. 20:33
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
én is árulnék mást a helyetekben.
ha pl élőeleséget is árultok más állatoknak,azzal is nőne a forgalom. sokan vannak úgy,hogy a fél várost beutazzák, hogy vegyenek tücsköt vagy lisztkukacot. ha nálatok lenne és közelebb lenne,akkor lehet a blökinek is vinne onnan tápot.
de ez csak egy példa volt,hogy áruljatok mást is,amit esetleg ritkábban lehet kapni.
kutyaeledelt minden sarkon kapsz. persze minőségit nem mindenhol
3/4 anonim válasza:
Ez az üzleti ötlet lefutott a 2000 évekre . Már keményen szabályozza az eu és hazai előírások . OKJ vizsgák tanfolyamok kellenek ha nincs ker fősuli meg egyebek . stb . Anélkül hogy ha nem konyítasz se állatok tenyésztéséhez se horgászathoz akkor is bukó . Profikkal nem tudsz versenyezni abból van sok az országban . A haszon minimális ,kora nyártól őszig pang . ( Csináltam maszek nagykerben és multiláncolatnál is .)
4/4 anonim válasza:
Bocsi, de milyen város? Szerintem ha úgy döntötök hogy nyittok egyet qkor azt ajánlanám, hogy egy kis területet (kb. 3-4 m2-t) kerítsetek le arra ha valaki állattal érkezik akkor oda tudja rakni, mert én egyszer a kölyök kutyámmal mentem eledeleshez es ki kellett kötnöm remegő térdekkel két perc alatt kapkodva, sietve rohantam ki hozzá, hátha megfojtja magát mivel kölyök és még sosem volt kikötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!