Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tudtok a norvég elkhund...

Mit tudtok a norvég elkhund -ról? Mennyire bírná a magyar nyarakat?

Figyelt kérdés

Van bármilyen tapasztalatotok a fajtával?

(Tudom, hogy nincs magyar kennel, és hogy 1500 euro)

2017. júl. 22. 13:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Ha tegyük fel Norvégiában követek el valami bűntettet akkor norvég vagy magyar börtönbe kerülök?

Még egy ehhez kapcsolódó kérdés! Ha norvég állampolgár lennék (magyar nem) akkor hova kerülnék? (Irigylem hogy a norvég börtönökben jobban élnek mint én büntetlenül Magyarországon!!!!!)

Mondana valaki norvég közmondásokat?

Vagy olyan weboldalt ahol vannak? (Norvégul és angolul is jó) Meg norvég legendákat, regéket esetleg? (Ez utóbbit inkább magyarul vagy angolul, mert annyira azért még nem megy.) Keresgéltem de nem sok mimdent találtam. Köszi. :)

Vissza tudom nézni valahol a Magyar-Norvég meccset?

Neten valahol van arra lehetőség,hogy visszanézzem a Magyar-Norvég pótselejtezőt? Még egyszer szeretném átélni az élményt. :D

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!