Híres-népszerű magyarországi Golden Retriver kennelek?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kiállításra keresek kutyust, ha valakinek van véleménye/tapasztalata magyar tenyésztőkkel kapcsolatban szívesen fogadom. Köszi a válaszokat :)
Úgy értem, hogy bírja a minuszokat és a havat télen, de a nyári hőséget is jól viseli. A rövidszőrűek tudom, hogy fáznak télen kabát nélkül.
Tisztába vagyok a mozgás igényükkel. Kutya ovi/suli rendszeres látogatói lennénk. Közelünkben agilyti pálya és egy futató ( ami sajnos már nem zárt,tönkre tették) panelházak között távol az úttestől. Két rövid 10-15 perces séta egy hosszabb fél órás futás es egy...
Külföldi ismerőseimtől hallom, hogy bizonyos országokban bizonyos márkákat előnyben részesítenek/nagyon kedvelnek a meleg férfiak. Persze nem mindenki, de vannak ilyen sztereotípiák, hogy például minden meleg férfi a Starbucksba jár kávéért, vagy a Lushban vásárol csak...
Mennyire népszerű fajták? Elsősorban tenyésztők válaszait várom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!