Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Híres-népszerű magyarországi...

Híres-népszerű magyarországi Golden Retriver kennelek?

Figyelt kérdés
Tudom, vannak olyan oldalak, ahol fennt van egy csomó tenyésztő, de engem az érdekelne, hogy melyek a leghíresebbek, melyiket ajánlják sokan.
2019. máj. 8. 21:44
 1/1 anonim ***** válasza:
A népszerű kenneleket onnan ismered fel, hogy már sok almot lehoztak (mondjuk ilyen J-K-nál tartanak már) és igényes, karbantartott a weboldaluk, ami idegen nyelven is elérhető.
2019. máj. 10. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Melyik a legjobb magyarországi pomi tenyészet?

Kiállításra keresek kutyust, ha valakinek van véleménye/tapasztalata magyar tenyésztőkkel kapcsolatban szívesen fogadom. Köszi a válaszokat :)

Mely fajtáknak ideális a szőre a magyarországi éghajlathoz?

Úgy értem, hogy bírja a minuszokat és a havat télen, de a nyári hőséget is jól viseli. A rövidszőrűek tudom, hogy fáznak télen kabát nélkül.

Shetlandi juhász vagy airedale terrier lakásba? Áruk, magyarországi tenyésztők?

Tisztába vagyok a mozgás igényükkel. Kutya ovi/suli rendszeres látogatói lennénk. Közelünkben agilyti pálya és egy futató ( ami sajnos már nem zárt,tönkre tették) panelházak között távol az úttestől. Két rövid 10-15 perces séta egy hosszabb fél órás futás es egy...

Léteznek magyarországi melegek körében népszerű márkák?

Külföldi ismerőseimtől hallom, hogy bizonyos országokban bizonyos márkákat előnyben részesítenek/nagyon kedvelnek a meleg férfiak. Persze nem mindenki, de vannak ilyen sztereotípiák, hogy például minden meleg férfi a Starbucksba jár kávéért, vagy a Lushban vásárol csak...

Mi a haflingik és fjordok magyarországi helyzete?

Mennyire népszerű fajták? Elsősorban tenyésztők válaszait várom.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!