Évek óta könnyezik a cicám egyik szeme, mi lehet ez?

válasza:

válasza:"Évek óta könnyezik a CICÁM egyik szeme. Nekem nincs pénzem, NEM AZ ÉN CICÁM."
Ember legyen a talpán aki ebből megállapítja hogy kié az a szerencsétlen állat. Kamilla-tea, ahogy az első írja, ha valami lightos irritáció akkor az helyrehozza. Ha nem, akkor el kell vinni orvoshoz és kap szemcseppet. A gazdája vigye el, bárki is az:D

válasza:

válasza:a kamillatea száritja a szemét...ezért nem szabad azt használni....
Allergia is okozhatja, mindenképpen érdemes egy orvos véleményét megkérdezni.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Vagy troll vagy, vagy ne írjam le, micsoda.
A cicád szeme könnyezik, de nem a te macskád. Akkor mégis, hogy van tudomásod arról, hogy ez van?
Ha van gazdája, nem a te büdzséd bánja, ha a tulajjal elviteted dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Csak az egyik szeme, olyan mintha könnybe lábadna, néha folyik neki, olyankor finoman megtörölgetjük. Ez pár napja van. Sérülés nem látszik rajta, úgy látjuk, nem ment bele semmi.
Mit tegyek? Mi lehet a baja? Elvinném állatorvoshoz, de sajnos nem enyém a döntő szó.
Véres váladék. Csak az egyik. Kapott szemcseppet, meg antibiotikumot, akkor tiszta volt neki, de migelyst lejárt a gyógyszer, visszatért. Minden össze is ken vele, nem tudom, mit tehetnék, komolyan...
Már kapott rá antibiotikumot, akkor pár. Napig nem volt neki, de utána újra elkezdődött. Volt neki egy kikezeletelen macskanáthája, amivel nem vitték a szüleim orvoshoz, mert hamar rendbejött.
Régebben visszamaradt neki macskanáthából sajnos. Nem beteg. Ágyban fekvésnél különösen zavaró.
9 hetes kiscica, mikor hozzánk került beteg volt a szeme, azt állatorvos által felírt szemcseppel kezeltük. Már jó ideje nálunk van (utcáról mentett, anyacica hiányában). Csak benti cica! Mostanában látom hogy nem folyamatosan de naponta párszor nagyon elkezd könnyezni...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!