Miért harap meg folyton a cicám?

válasza:

válasza:Mert kolyok es a kolykok pont igy viselkednek 🤷♀️
Ha harap, allj fel es hagyd ott. Vagy erelyesen szolj ra, hogy nem es lokd el. Jelezd, hogy ez neked rossz. De remelhetoleg el fog mulni idovel, nem lesznek mar ilyen kis hevesek 😊

válasza:Egyik ismerős 5 hónapos macskájára vigyázok épp mert ő elutazott. Ez a macska is harapdál, meg fogja a kezem, a hatsó lábaival rugdal, közben harapgál. De a karmait nem ereszti ki.
Játszik.
Leszoktatás úgy megy, hogy mikor elkezd harapdálni, ott hagyom. 10 napja van nálam, de már dorombol ha meglát, a lábamat se kapja el, és harapdálni is alig alig.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy fiú az osztályomban, idén jött. Sokszor veszem észre, hogy engem néz. Én ezzel nem szoktam foglalkozni, és elfordulok. De amikor észreveszem hogy néz, akkor is néz. Néhányszor úgy éreztem, próbálja elkapni a tekinetetemet. Nekem amúgy nem tetszik, és nincs...
Nagyon furcsa ez az èrzès, hogy ami mèg kedden nem is volt olyan nagy szàm, azt szerdára visszasírom... Történtek ebben az èvben velem olyan dolgok, amik miatt úgy èrzem, hogy belül végleg meghaltam. Előre is köszi a válaszokat!
Azt figyeltem meg,hogy a Magyar emberek 99/8-%-a folyton jajgat mindenèrt,mindig mindenki jajgat. Ès folyton mindenki azt mondja hogy "Jaj,Istenem" meg Istenem. Nem èrtem. Ennyire gondviselt egy szenvedő nèp a magyar,ès ennyire vallásos???🤔🤔🤔 Amint èn is mondom már...
Ha a fèrjem elmegy dolgozni gyomorgörcsöm van az úton nehogy törtènjen vele valami. A sok autóbalesetes hír után ha a gyerek a kocsiban van lassan nem merek vezetni. Mindig aggódós voltam ilyen tèren ami furcsa mert egy spontán jó kedvű nő vagyok. Amióta megszületett a...
A kutya tegnap kezdte el azt,hogy ha úgy van,hogy sokan vagyunk előtte,vagy akár sétálok mellette,próbál pisilni,de csak "csepegtet".Így néha a folyosón cseppeket lehet találni.Ez azért lehet,hogy dícsérjük meg,ha pisil,vagy esetleg valami más?Sokat visszük le,ott is...
Valami betegség, vagy csak fülatka?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!