Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Decemberben tüzel a macska?

Decemberben tüzel a macska?

Figyelt kérdés

Van egy lány cicám. Kb 1 hónapja találtam, vagyis inkább ő engem.

Ivartalaníttatom persze, de már csai Januárra kapott idő pontot.

De most nyávog, ha megsimogatom egyből a párzó pózt veszi fel, hátsó lábaival toporog. Szóval tüzel.

De. Decemberben?

Normális ez?

2022. dec. 28. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Amelyik macska nem párosodik és nem lesz vemhes, az pár hetente is tüzelhet, akár a szokványosnak kikiáltott időn kívül is.
2022. dec. 28. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Megzavarja az állatokat is ez az idő járás, és mivel ilyen tavaszias az idő, ösztönből elkezdődik náluk ez az időszak, olyan mintha ugrotak volna néhány hónapot
2022. dec. 28. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Nem evszaktol fugg ez.
2022. dec. 28. 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
Szintén most került hozzánk kb fél éves lány macska, orvos tanácsára adom neki a fogamzásgátlót míg nem megy ivartalanításra.
2022. dec. 28. 22:27
 5/5 anonim válasza:
2%
Persze hogy tüzel, hideg van.
2022. dec. 28. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Meddig szokott a nőstény macska távol lenni?

Mert már a harmadik napja nincs meg nekem. Előtte semmilyen jelet nem mutatott párzás iránt.

Elvigyem-e állatorvoshoz a macskát?

Ma rálépett a forró villanytűzhelyre és azóta fájlalja a lábát. Amivel rálépett azt nem használja

7 hónapos kelet-európai rövidszőrű macskát eltud vinni a görény vagy nyest?

Egyik nap délután 5 órakor (ugye már sötét van ilyenkor télen) egy óra alatt eltűnt az amúgy a gazdi mellől soha el nem mozduló cicám. Egyáltalán nem az a csavargós természetű macska volt. A kertből is ahogy látta, hogy jövök be már követett is. Bármikor kiengedhettem...

Miért harap meg folyton a cicám?

Van egy 3 hónapos cicám. Nagyon okos, semmiben nem tesz kárt,alomtálcát első nap óta ügyesen használja stb.Alapvetően csak hozzám bújik , a páromhoz sosem. A páromat nem is harapdálja, engem viszont állandóan, sokszor le is támad. Miért? Miért hozzám bújik ha közben engem bánt?

Macska immunrendszerét mivel erősítsem?

Most DMG cseppet kap, de nagyon nehéz neki beadni, mert öklendezik tőle, nem nyeli le. Szeretnék valami mást adni neki amivel erősíthetem az immunrendszerét, csak nem tudom mit.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!