Ivartalanított macska is jelöli a területét?

válasza:

válasza:1. 2 hét alatt még nem ürültek ki a hormonok
2. Ha már egy ideje felvette ezt a szokást (tehát mondjuk 1 éves vagy annál idősebb), akkor megmaradhat a jelölés beidegződése élete végéig.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A mindig is szobatiszta cicám tüzelni kezdett és emiatt mindenféle helyekre odapisil. (ágytakaró, szennyes ruhák teteje, leesett (lerángatott) törlőrongyok, ruhadarabok). Egyelőre a szőnyeg és a kanapé úgy vettem észre megúszta és nagyon jó lenne, ha ez így is maradna....
Adott két testvér cicánk egy lány és egy fiú. A lány előző hónapban 8hónaposan lett ivartalaníttatva, minden rendben volt utána, a kandúrral imádták egymást mint az elején. Most pár napja a kandúr lett ivartalaníttatva, konkrétan amióta haza értünk az állatorvostól...
Tegnapelőtt este fogtam be egy nőstény cicát anyukám munkahelyénél, akit vélhetően kidobtak. Az egyik ismerősünk önkéntes állatvédő és másnapra le is szervezett nekünk időpontot ivartalanításra. Kapott bolhaírtó cseppet, csináltattam neki FELV/FIV tetszet és minden...
Két nőstény cicám van, egyik már idős, ivartalanított. A másiknál is tervben volt, hogy álltorvoshoz viszem, de még csak 10 hónapos. Szóval nem is gondoltam, hogy vemhes lesz ilyen fiatalon, de csak most vettem csak észre, hogy eléggé megnőtt a hasa. Most mit lehet...
Várom a személyes tapasztalatokat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!