Hogy lehetne megálapítani egy macska életkorát?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tudom, hülyén hangzik, de komoly a kérdés. Néha, amikor nagyon dögönyözöm, egyszer csak előbújik a kis szerszáma, ő meg elkezdi nyalogatni, közben meg végig dorombol. Két másik kandúrunk van, náluk sose tapasztaltam még ezt, pedig ők is nagyon bújósok. Amúgy én is...
Van három mentett cicánk, ők bent alszanak. Rajtuk kívül van 8 napközisünk, akik rendszeresen járnak hozzánk enni-inni. Újabban jön egy beteg cica is esténként. Iszonyú náthás, de annyira, hogy a száján veszi a levegőt. Kívülről az orra saras is, mert amikor pihen,...
Ültem a szobában, egyszer csak éles hang hallik kintről. Kimentem, ott volt egy macskaállat és rítt. Közelebb mentem hozzá és nagyon gyorsan elszaladt, ebből arra következtettem, hogy nem szorul semmiféle emberi segítségre. De visszatért, és tovább...
De miért titkolja még a gazdi elől is, akiben elvileg megbízik?
Anya és gyerekei? Együtt maradt testvérek? Összeszokott idegenek? Vagy bármelyik legetséges? Vannak erről tanulmányok? Nagyon szívesen olvasnék erről egy kicsit részletesebben.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!