Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Egy házimacskának lehet zöld...

Egy házimacskának lehet zöld a szeme?

Figyelt kérdés
Mert én még nem ládtam egynek semi...
2011. okt. 12. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze..a mienknek is zöld szeme volt..
2011. okt. 12. 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:
első válaszoló vagyok elég szar minőségű kép de Ő a mi cicánk volt: [link]
2011. okt. 12. 14:14
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi...
2011. okt. 12. 14:15
 4/7 anonim ***** válasza:
lehet.
2011. okt. 12. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Dehogy lehet! csak is szabvány szín a megengedett! :D pff..
2011. okt. 12. 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:
az én cicámnak is zöld a szeme :)
2011. okt. 12. 14:33
 7/7 anonim ***** válasza:

enyémnek is, bár itt nem annyira látszik. :)

[link]

2011. okt. 12. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

A Zöld Zebránál ősszel is van ivartalanítási akció? Veszprémben is szokott lenni?

Fél éves kandúr cicámat szeretném ivartalanítani és ha lehetne, akkor még most ősszel, mert tavasszal már ivarérett lesz. Már most rohangál a lányok után.

Hány hetente szoktátok cserélni a teljes almot ahelyett h megint rátöltenétek (minden válaszolónak megy a zöld mancs- már ha nem ír nagy marhaságot szórakozásból)?

Tehát mennyi idő után szükséges a teljeset kicserélni és az alomládát kipucolni? Légyszi azt is írjátok meg h milyen almot használtok! Köszi

Melyek azok a szobanövények (zöld/virágos), amelyek biztosan NEM mérgezőek a macskák számára?

Találtam előző kérdésekben felsorolást, hogy melyikek azok de abba annyi minden ilyen olyan félék voltak, hogy nem tudom összeszedni-.-'.Szóval egyelőre 3 növényem van, ezek biztos nem azok, de szeretnék többet is és ezért érdekelnének olyanok, amik biztosan nem...

Melyik a megfelelő fésű rövidszőrű házimacskának?

Két cicám van és nagyon hullik a szőrük. Nem csak a vedlés idején szeretném ápolni őket, hanem általánosságban. Elég bosszantó, hogy minden tele van a szőrükkel:D

Hogyan lehet törzskönyve egy házimacskának?

Az egyik macskatenyészet oldalán láttam a bengálik és savannah macskák mellett két házimacskát, és oda volt írva a törzskönyvi számuk. Ez hogy lehet?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!