Egy házimacskának lehet zöld a szeme?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:enyémnek is, bár itt nem annyira látszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Fél éves kandúr cicámat szeretném ivartalanítani és ha lehetne, akkor még most ősszel, mert tavasszal már ivarérett lesz. Már most rohangál a lányok után.
Tehát mennyi idő után szükséges a teljeset kicserélni és az alomládát kipucolni? Légyszi azt is írjátok meg h milyen almot használtok! Köszi
Találtam előző kérdésekben felsorolást, hogy melyikek azok de abba annyi minden ilyen olyan félék voltak, hogy nem tudom összeszedni-.-'.Szóval egyelőre 3 növényem van, ezek biztos nem azok, de szeretnék többet is és ezért érdekelnének olyanok, amik biztosan nem...
Két cicám van és nagyon hullik a szőrük. Nem csak a vedlés idején szeretném ápolni őket, hanem általánosságban. Elég bosszantó, hogy minden tele van a szőrükkel:D
A neten láttam több félét,de nem tudom hol lehet venni illetve milyet vegyek.
Az egyik macskatenyészet oldalán láttam a bengálik és savannah macskák mellett két házimacskát, és oda volt írva a törzskönyvi számuk. Ez hogy lehet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!