Lehet valami baja van a cicámnak? Nagyon nagy a hasa.

válasza:

válasza:Ha jókedvű, eszik rendesen, semmi egyéb nem utal rá, hogy beteg lenne, akkor szerintem nincs gond vele. /Bár ez attól is függ, hogy mekkora már az a has.../ Tartsd rajta a szemed, nézd, hogy használja-e az almot, nincs-e szorulása. A macskáknak van egy olyan betegsége, amikor folyadék gyűlik fel a hasüregben, de ennek sok más egyéb tünete is van.
A netről:
"Jellemző a vírusfertőzésben a tartós vagy vissza-visszatérő láz, levertség, étvágytalanság, vérszegénység. Hashártyagyulladás esetén jelentősen megnagyobbodott hastérfogat, fogyás, hasi fájdalom a legjellemzőbbek."
Szóval figyelj rá, és remélem, hogy nem lesz semmi gond a cicával! :)
Állatorvoshoz is érdemes lenne elvinni, ha 2 hónapja volt a műtét, akkor amúgy sem árt egy kis kontroll.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
8 hónapos nőstény cica! Kivan féregtelenítve! Sajnos az orvoshoz majd csak Kedden tudom elvinni! Ma nagyon megijedtem mert pár percel ezelőtt ment a hasa! Vajon mitől lehet? Táptol esetleg?? Bent van tartva , de mostanában szeret kiszökni a jóidőre! Persze diétás kaját adok neki.
Még kölyök cica.Rendes száraztápot kap.Meg még kap konzervet(nem jut eszembe a neve),néha egy kis házikosztot is.Nem volt kajaváltás, de mégis megy a hasa.Nem kedvetlen eszik rendesenMiért megy a hasa??Mit lehet ilyenkor tenni???
fiú, meg még kicsit..lehet hogy sokat evett? ez baj?
Nagyon sötét cirmos felül, a hasa és a feje hófehér és nagyon cuki!
Kb 3 hónaposak. 4db kiscica,és kettőnek megy a hasa. Anyu azt mondja,hogy nő a foguk és megy a hasuk legyengülnek és el fognak pusztulni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!