A macskákban ez ösztön vagy lehet tanitani?
Lehetőleg ne ereszd őket össze, ha nem akarod, hogy a deguk és a mongolok helyett csak egyetlen macskád legyen.
Nyilván cicatévének jó, mert élvezni fogja ahogy mozognak, leköti őt, de én nem tenném össze őket, főleg nem amíg a macska kicsike.
Ez a macskáknál ösztön, méghozzá nagyon erős.
De olvastam már az oldalon, hogy ezt úgy oldották meg, hogy a macska nem mehetett be abba a szobába, ahol a degut(?) tartották. De én személy szerint non stop aggódnék azon, hogy nyitva felejtettem-e az ajtót. Meg a macskák nagy része ki tudja nyitni a kilincsre zárt ajtót, köztük az enyém is.
Futóegérrel könnyebb abból a szempontból, hogy őt be tudod tenni fedeles terráriumba, így az cicabiztos. Én is sokáig tartottam hörcsögöt a macsek mellett. Jól elszórakoztatta a höri a macskát. Képes volt fél napokig csak bámulni.
Esetleg még bízhatsz a szerencsében, hogy pont egy olyan cicát fogsz ki, akiben nincs meg ez az ösztön. Bár erre elég kicsi az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!