Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Tudnátok mondani nem mindennap...

KisCOCA kérdése:

Tudnátok mondani nem mindennapi macska neveket?

Figyelt kérdés

2019. jún. 19. 18:21
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Tivadar
2019. jún. 19. 18:25
 2/28 Szolovjov ***** válasza:
Az enyém neve Ribi.
2019. jún. 19. 18:26
 3/28 anonim válasza:
80%
Findusz.
2019. jún. 19. 18:36
 4/28 anonim ***** válasza:
2019. jún. 19. 18:39
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi, egyszerűen majomnak szólítjuk:)) Igaz, nem hallgat rá:)))
2019. jún. 19. 18:48
 6/28 anonim ***** válasza:
53%
Tanárom mesélte, hogy a macskáját kiskorában Fis-Fosnak, majd később Szir-Szarnak nevezte el.
2019. jún. 19. 18:56
 7/28 anonim ***** válasza:

Dr. Taskovics

Sir Golyó

Sir-kán

Cafat

2019. jún. 19. 19:08
 8/28 anonim ***** válasza:
Lukrécia,Szerényke,Helénke.
2019. jún. 19. 19:15
 9/28 anonim ***** válasza:

Xanax-Xani. (HErBY-től loptam).

Sunny

Daisy-Dézi

Silver

2019. jún. 19. 21:35
 10/28 anonim ***** válasza:

1 macskám van sok névvel.

Sonka

Disznó

Kövér

Féreglyuk

Sir Golyó (amúgy nőstény)

Gömb

Férges (amúgy nem az)

2019. jún. 19. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

18 éves vagyok és elhatároztam hogy autót veszek. Valaki aki jártas ebben a témában, esetleg tudna mondani egy-két tippet? Benzin, vagy dízel? Főleg...

Egy-két kritériumom van: -max 600.000Ft-ot szánok rá (ebbe benne vannak a papirok) -nem hátrány ha sportos -a gatyám ne mennyen rá a szervizre -ne kelljen havonta szervizelni Nagyjából ennyi, ha valami még jutna eszembe, akkor leirom :)

Tudnátok mondani speciális vagy kevésbé mindennapi témákat számvitelből?

Mérlegképes komplex vizsgára készülök és a “szokásos” területeket, témákat szerintem egész jól tudom viszont előfordulhatnak speciálisabb témák, szeretnék átnézni mindent amit lehet. Pl egyik februári vizsgán olyan volt hogy áttérés mikrogazdálkodói beszámolóra, erről...

Tudtok mondani olyan japán kortárs könyveket, filmeket, stb, ami segít megismerni a mindennapi életet Japánban?

Szeretném kicsit közelebbről megismerni a japán mindennapokat, és ehhez keresek könyveket, animét, filmeket. Szerintem ezek mélyrehatóbb képet adnak annál, ami sztereotípiaként eljut hozzánk. (Munkamánia, kötelességtudat, teljesítményorientáltság stb. :) Eddig egy...

Tudtok mondani Zuglóban helyeket, ahol a legolcsóbban vehetem meg a mindennapi élelmiszert?

A Stadionok közelében, de máshol is nyugodtan lehet. Ajánlásokat kérek és olyanokat is, ahova biztos, hogy ne menjek! Köszönöm

Tudnátok mondani olyan animéket, amibe együtt laknak a szereplők és a mindennapi életüket mutatja?

Pl. Junjou Romantica, Yamato Nadeshiko Shichi Henge, Brothers Conflict, Diabolik Lovers, Itazura na Kiss. Most hirtelen ezek jutottak csak eszembe.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!