Tudnátok mondani nem mindennapi macska neveket?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Dr. Taskovics
Sir Golyó
Sir-kán
Cafat

válasza:Xanax-Xani. (HErBY-től loptam).
Sunny
Daisy-Dézi
Silver

válasza:1 macskám van sok névvel.
Sonka
Disznó
Kövér
Féreglyuk
Sir Golyó (amúgy nőstény)
Gömb
Férges (amúgy nem az)
Kapcsolódó kérdések:
Egy-két kritériumom van: -max 600.000Ft-ot szánok rá (ebbe benne vannak a papirok) -nem hátrány ha sportos -a gatyám ne mennyen rá a szervizre -ne kelljen havonta szervizelni Nagyjából ennyi, ha valami még jutna eszembe, akkor leirom :)
Mérlegképes komplex vizsgára készülök és a “szokásos” területeket, témákat szerintem egész jól tudom viszont előfordulhatnak speciálisabb témák, szeretnék átnézni mindent amit lehet. Pl egyik februári vizsgán olyan volt hogy áttérés mikrogazdálkodói beszámolóra, erről...
Szeretném kicsit közelebbről megismerni a japán mindennapokat, és ehhez keresek könyveket, animét, filmeket. Szerintem ezek mélyrehatóbb képet adnak annál, ami sztereotípiaként eljut hozzánk. (Munkamánia, kötelességtudat, teljesítményorientáltság stb. :) Eddig egy...
A Stadionok közelében, de máshol is nyugodtan lehet. Ajánlásokat kérek és olyanokat is, ahova biztos, hogy ne menjek! Köszönöm
Pl. Junjou Romantica, Yamato Nadeshiko Shichi Henge, Brothers Conflict, Diabolik Lovers, Itazura na Kiss. Most hirtelen ezek jutottak csak eszembe.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!