Meddig él egy varjú?
Dolmányos varjú 10 év kb
Kormos varjú akár 15 évig is
Ausztrál varjú meg több mint 20 évig

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nyáron is látni varjakat, szóval egy részük biztosan egész évben itt van, de közel sincsenek annyian mint télen. Szóval a nagyobbik részük valahonnan máshonnan érkezik, de vajon honnan?
Jött velem szembe egy autó ami elütött egy varjút. A varjú túlélte, de nem bírt elrepülni, csapkolódott a szárnyaival de csak kúszni tudott az aszfalton. Gondolkodtam rajta, hogy lehet át kellene hajtanom rajta, hogy ne szenvedjen, mert szinte a biztos halál vár rá...
A „Hármat tojott a fekete kánya” kezdetű népdalban szereplő „fekete kánya” milyen madár lehet? Vetési varjú talán?
Ügyet kellett intézni reggel, mire hazamentem egyik fáról az összes meggy a földön! Belekapkodva, szétszedve! A rhdk varnyúk tették!
Elő tippre és látásra mindenki azt mondaná, hogy varjú, de szerintem nem mert fehér a feje.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!