Normális láb az ilyen egy verébfiókánál?
Figyelt kérdés
Előző héten volt egy normális, ami szinte szaladt, de ez csak csapkod és tolja magát. Vagy majd kialakul neki?
2016. jún. 28. 12:39
1/4 anonim válasza:
Ez malnutrition. Ki etette és mivel? Tömni kéne kálciummal, d vitaminnal. Tehát állatorvos. És csípőficam is lehet, akkor van egy eljárás, bár ezt inkább szakemberre bíznám
https://www.youtube.com/watch?v=fnlj4mNBPFY
Nevelt madár?
Nem alakul ki neki.
2/4 A kérdező kommentje:
Igy talaltam az udvaron
2016. jún. 28. 16:03
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy angolkóros. Volt egy ilyen varjam, elég szépen éldegélt nálam, csak sajnos utazás miatt beadtam egy madár-rehabilitációs helyre ahol elpusztították. Ezeket lehetséges, hogy a szülők teszik ki a fészekből, látván, hogy fejlődési rendellenességük van.
Ha van időd, türelmed felnevelni és tartani mint házikedvenc, meg lehet próbálni(bár nem lesz könnyű), ha nem, a sorsára marad.
4/4 A kérdező kommentje:
Eltunt mire vissza mentem hozza, de az anyja ott repkedett elotte amikor hozza mentem hogy fenykepezzem akkor is meg volt kergulve. Szerintem kiesett
2016. jún. 28. 21:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!