Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Mi ez az apró bogár? (kép)

Mi ez az apró bogár? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

A szobámban a falon szokott lenni 1-1 db, vagyis ennyi amit észreveszek, mivel nagyon kicsik, a kép nagyításban készült. Valaki felismeri, hogy mi is ez? Lassan mozog.

2020. ápr. 19. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Poloska (?)
2020. ápr. 19. 21:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Mostanában nekem is van a szobámban, szerintem kintről jönnek be.
2020. ápr. 19. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem poloska. Emberre veszélytelen.
2020. ápr. 19. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Valamilyen futrinka lehet.
2020. ápr. 20. 07:17
 5/5 Mátranováki Fényevő ***** válasza:
Jobb kép kellene, így sok minden lehet, többek közt Monotoma sp., Silvanus sp., akár Oryzaephilus surinamensis is, biztosat nem lehet rá mondani.
2020. ápr. 20. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Kenyér Bogár ellen?

Egy hete megtaláltam e búvóhelyüket. Mindent ki pakoltam és mindent ki dobtam (tényleg) amiből vettem újat pedig el zártam. Ez ugye egy hete volt.. mèg mindig repkednek immár a fürdőszobába is és a dolgozó szobába is. Nincs erre valami szer Bogár ellen?

Mi ez a rovar a fürdőszoba falán? (Kép)

A fürdőszoba falán vannak ilyenek. Nagyon kicsik, a kép hatszoros nagyításban készült.

A rovarok mennyire éreznek?

Vizes üvegek voltak a konyhámban de mivel már régi vizek és kicsi volt az alján ezért kiöntöttem őket. Amikor elvettem az összes üveget akkor láttam hogy egy poloska volt bebújva az üvegek alá. Szereztem egy poharat, újságpapírt, viszont amikor a papírt toltam a bogár...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!