Mi ez az apró bogár? (kép)
A szobámban a falon szokott lenni 1-1 db, vagyis ennyi amit észreveszek, mivel nagyon kicsik, a kép nagyításban készült. Valaki felismeri, hogy mi is ez? Lassan mozog.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy hete megtaláltam e búvóhelyüket. Mindent ki pakoltam és mindent ki dobtam (tényleg) amiből vettem újat pedig el zártam. Ez ugye egy hete volt.. mèg mindig repkednek immár a fürdőszobába is és a dolgozó szobába is. Nincs erre valami szer Bogár ellen?
A fürdőszoba falán vannak ilyenek. Nagyon kicsik, a kép hatszoros nagyításban készült.
Vizes üvegek voltak a konyhámban de mivel már régi vizek és kicsi volt az alján ezért kiöntöttem őket. Amikor elvettem az összes üveget akkor láttam hogy egy poloska volt bebújva az üvegek alá. Szereztem egy poharat, újságpapírt, viszont amikor a papírt toltam a bogár...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!