Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » SOS. Már egy ideje fehéres...

SOS. Már egy ideje fehéres pondrók vagy nem is tudom mik mászkálnak a falon így kitakarítottuk a szobát, és a ruhásszekrényben a ruhák között találtunk lárvákat. Mitől lehet ez, és hogy ne legyen több??

Figyelt kérdés
2023. szept. 30. 12:44
 1/8 anonim válasza:
100%
Nem tudnál esetleg képet felrakni róluk? Gondolom nem légylárva/pete esetleg?
2023. szept. 30. 13:05
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
Döglött állat valahol? Padlás, vagy ilyesmi hely?
2023. szept. 30. 13:10
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
Akármi is, fúj.
2023. szept. 30. 13:27
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Ózont neki...
2023. szept. 30. 13:27
 5/8 anonim válasza:
93%
Ruha moly.
2023. szept. 30. 13:29
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Ruhamoly szerintem, nézd át főleg a gyapjú ruhákat, a ruhák hajlataiban szoktak bebábozódni.
2023. szept. 30. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Bizony moly.
2023. szept. 30. 14:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már nincsenek! 🥰
2023. okt. 18. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Mentett kismacskának, mitől jöhet zöldes, fehéres váladék az ivarszervéből?

Kislány cica, aki 10 hetes kb. Orvosnal már voltunk hogy rendbe tegye. Féreghajtás, tisztítás, alap testi vizsgálatok. A vérvétel eredmények is megjottek és minden negatív és normális. Mégis valami váladék szivárog, mint egy genny dugó. Orvos nézte és szét húzta...

Milyen apró, fehéres, hajszálvékony férgek tekergőznek az almacsigás akváriumomban? Hogyan lehet őket kiírtani, amivel a csigáknak nem ártok?

Heti 30% vízcsere, kezelt,pihentetett csapvízzel. Élő növények és csak almacsigák vannak benne. Hemzsegnek benne ezek az apró férgek.

Fehéres, tejszerű a nyulam vizelete, mit tegyek?

Azt jelenti, tudom, hogy kevés zöldet eszik, túl sok a száraz az étrendjében, de még csak 10 hetes így nem kaphat még csak tápot és szénát egészen 3 hónapos koráig. Mit tudnék tenni ilyen helyzetben?

Mi az a nagyon kicsi (>1mm) feheres, majdnem attetszo bogar, ami a szekrenyben elzart cipokon (talpukon), ruhakon maszkal?

Alig eszreveheto, de kozelrol azert feltunik. Google szerint konyv- vagy portetu ilyen. Az lehet?

Nagyon apró porszemnek kinéző fehéres rovarok a szobámban. Hogy irtnahtnám ki őket?

Nagyrészt az íróasztalomat foglalták be, és rámásznak a rajta lévő cuccaimra is. Nem zavarja őket, ha ott vagyok, nem tűnik úgy, hogy félnének. Egy vizes ronggyal reggel áttörlöm az asztalt, estére többszázan lesznek. Nagyon kérném valaki segítségét, ötletem sincs mi...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!