Baj van! Pókókal kapcsolatba. Valaki segítene?

válasza:

válasza:

válasza:igen, a füledben patesz van de hogy megnyugtassalak, hallottam olyat hogy egy nőnek sokáig fájt a feje meg a füle és amikor elment az orvoshoz akkor vették észre h egy pók belefészkelt a fülébe.. nem belepetézett csak belemászott. ott gubbasztott a kis genyó, am én utálom őket, valamelyik este arra keltem h a fülemen van egy, gyorsan csaptam is agyon! :S
ha zavarnak a szobádban a pókok akkor a pókhálókat valami hosszú bottal, vonalzóval vagy valamivel szedd össze, a pókokat meg pusztítsad!!! a papucs tökéletes ellenük meg a rovarirtó spray-k, csak vigyázz ha lefújod, nem hal meg egyből!! az egyik majdnem rám ugrott a falról (nem leesett, ugrott!!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Szóval még mielőtt megkérdeznék miért szeretnék egyet, mi értelme van, ezt a dolgot tisztáznám: Mostanába picit túlterhelt vagyok, fáradt ezáltal sokat veszekszem mindenkivel, romlanak a kapcsolataim, és egyik este ezen gondolkoztam hogy nagy magányomba mit kezdjek...
Egy hét múlva lesz a szűrés és meg vagyok győződve róla, hogy a kutyám diszpláziás. Más is így volt? Mi lett a végeredmény, bevállt a megérzés rossz lett a kutya csípője vagy mégsem? Nagyon félek, mivel társtulajdonban van a tenyésztővel és ő tenyészteni akarja, én...
1: Ha van útlevél, chip és oltások akkor akár TK-s akár az nélküli kölyköket visznek ki nem törvénybe ütköző? 2: Miért nem törvénybe ütköző? Gondolom adót nem fizetnek utána de megvan minden feltétel aminek kell lennie? 3: Mégis kint kinek adják el? Járnak házról...
Van egy nimfa papagájom és a doki azt mondta vagy daganatos vagy valami más. Most azt kérdezem hogy miböl tudható hogy daganatos mik a jelei és milyen gyorsan romlik az állapota?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!