A bögöly ellen (emberre nézve) mivel lehet védekezni?

válasza:Kend fel a lovaknál használt krémet. Ha nekik megfelel, vélhetően az embernek is megfelel-ha nem kifejezetten büdi.
Ezenkívül kínai-vietnami jegesmedve-fenyőolajjal, meg sunbreezzel próbálkozzál.
De az is jó, ha olyan a véred, mint Matula bácsié a Tüskevárban, hogy a sok pöfékelés miatt nikotinmérgezésben hunytak el a szúnyogok, amelyek megcsípték, így aztán messzire kerülték.
Kapcsolódó kérdések:
Most rohant át rajtam egymás után kétszer, mitől bújik el? Nem merek lefeküdni.
Lefekvés előtt mindig szúnyogok leutésével szórakozom,és esténként,nem tudom honnan,amikor szúnyogháló is van,de kétnaponta mindig újabb kis mini pókok vannak a plafonon,vagy a sarkakban,valamiért mindig csak sötétedés után jönnek csak elő,és mindig szórakozok veluk,én...
A hely ahol tartom a lovam a környező állatok miatt(disznó,tehén) mindig tele van bögöllyel, és folyton rajta vannak. Van valami amivel be tudom fújni, hogy ne menjenek rá ennyire? A válaszokat előre is köszönöm!
A víz+almaecet beválhat egy 1 órás terepre főleg a böglyök ellen?
Hétfőn megcsípett egy bögöly féle bogár. Feldagadt majd besebesedett. 2 napom van rá hogy elmulasszam ugyanis pénteken ballagásom lesz.. az arcomon most egy nagy piros csípés van a szemem alatt. nagyon zavar légyszíves segítsetek! FONTOS lenne
Örököltünk egy lovat pár hete. Nem is akarom mondani milyen körülmények közül jött, mert csak magamat bosszantom fel vele. Szépen rendbe tettük, hívtunk hozzá kovácsot, mindent ahogy kell. Most ahogy már szabadon sétál, megtámadták szegényt a böglyök. Amit az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!