Pár hónapja találtam a ruhák között ilyen kis barna kukacot. Vajon mi lehet? Lehet hogy a molylepke lárvája? Le is fotóztam, de még nem tudom hogyan lehet képet csatolni.

válasza:Akár valami porvalárva is lehet (Dermestidae), a ruhamolyok hernyói (többnyire szürkés) zsákot szőnek maguk köré, a többi moly meg nem eszik ruhát.
A képet fel tudod tölteni pl. az imgur.com oldalra és belinkelni, itt nem lehet csatolni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Élő eleséget készülök venni, de nem akarom, hogy ciripeljen.. az oldalra a barna, fekete és banántücsökre is az van írva, hogy nem ciripel. Tényleg így van?
A wikipédia nem írja... Köszi a válaszokat
Miért kell nekik éjjel is mindenáron fény, ahelyett, hogy nyugodtan pihennének a fenébe?
Kerestem a neten, de egyik találat se volt nagyon hasonló. Talán az alábbi blogba szereplő pókhoz hasonlít a legjobban, de a mintázata és a színe is más (földszínű , mint a földipók kb)
Eleinte csak par darab, mostmar napi 5-ot megolok. Csak repulo lepkejet latok, eddig 1db kukacot talaltam a horcsogeledel mellett. Rogton ki is lett dobva, pucolva az egesz. Azota is csak lepkeket latok, kukac sehol.. Valaki tipp, hogy irtsam ki oket? Gyulolom a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!