Más is kiszámolta kb. hány évig fog élni még anyós, és após?

válasza:Én nem tudom, hogy meddig fogok élni.Egyébként,hogy kell kiszámolni?
Én még ilyenről nem hallottam. Én nem szeretném tudni,hogy meddig élek.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ezt találtam az interneten: "Közeli hozzátartozó: a házastárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő és a testvér. " Ez szerint nem, mert nem egyeneságbeli (vér szerinti) rokon, és a...
A gyerekünknek szeretnék egy keresztelőt. A férjemnek nem fontos, semennyire sem vallásos. Mivel én szeretném így nincs gond vele. Viszont a meghívottakon többször összevesztünk. Az én oldalamról jönnek a szüleim, egyik testvérem és az egyik unokahúgom. Velük szoros a...
Kis esküvőt szerveztünk a párommal. Külső helyszín, oda szerveztük a ceremóniát, kis svédasztalos pár órás valami hogy mégse lépjünk le egy polgári szertartás után. Közeli barátokat, szülőket, testvéreket és azok családját hívtuk, meg egy két számunkra kedves...
Röviden összefoglalva annyi, a helyzet, hogy édesanyám meghalt 7 éve, és ettől fogva édesapámnak az anyósa lakik velünk mivel ő főz ránk, vasaló ilyenek. Nagymamám azt mondja, hogy még 3 évet velünk akar lakni, viszont apám eltudná látni a mosás, vasalást, illetve...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!