Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Más is kiszámolta kb. hány...

Más is kiszámolta kb. hány évig fog élni még anyós, és após?

Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok ilyen beteg?
ma 17:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%

Én nem tudom, hogy meddig fogok élni.Egyébként,hogy kell kiszámolni?

Én még ilyenről nem hallottam. Én nem szeretném tudni,hogy meddig élek.

ma 17:43
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Engem is érdekelne, hogy lehet kiszamolni
ma 18:04
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
csak ha a saját szüleid halálát is ugyanígy várod :)
ma 18:11
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Kiszámolni nem lehet. Jósoltatni lehet ilyet. De nem csak az anyós, apóst, hanem bárkit. Rossz kategória, ezotéria/jóslásnál van a helye, nem itt.
ma 18:47
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Aztán miből számolta ki, matematikus ön?
ma 19:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem.
ma 19:05
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem 2073.08.05.-én kell meghalnom 73.67 évesen statisztikailag az alapján hogy férfi vagyok, magyar és hogy mennyit emelkedik majd az átlagéletkor. De ez csak egy középérték szám, nem biztos pont. Másokét is ugyanígy ki lehet számolni, de minek. A sajátnak sincs sok értelme, mert gének, életmód, váratlan balesetek ebbe beleszólhatnak.
ma 19:17
 8/13 anonim ***** válasza:
65%
Szégyelld magad te haszonleső!
ma 19:38
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Meg merném kockáztatni, hogy igen, ritka beteg vagy.
ma 19:45
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Remélem mi hamarabb távozni fognak, mert nagyjából azon kívül hogy a levegőt rontják --- semmi szükség rájuk
ma 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Após, anyós közeli hozzátartozónak számít?

Ezt találtam az interneten: "Közeli hozzátartozó: a házastárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő és a testvér. " Ez szerint nem, mert nem egyeneságbeli (vér szerinti) rokon, és a...

Kinek adtok igazat? Vagy ti a körülményeket figyelembe vève mit gondoltok?

A gyerekünknek szeretnék egy keresztelőt. A férjemnek nem fontos, semennyire sem vallásos. Mivel én szeretném így nincs gond vele. Viszont a meghívottakon többször összevesztünk. Az én oldalamról jönnek a szüleim, egyik testvérem és az egyik unokahúgom. Velük szoros a...

Elfogadható, érthető, normális hozzáállás?

Kis esküvőt szerveztünk a párommal. Külső helyszín, oda szerveztük a ceremóniát, kis svédasztalos pár órás valami hogy mégse lépjünk le egy polgári szertartás után. Közeli barátokat, szülőket, testvéreket és azok családját hívtuk, meg egy két számunkra kedves...

Mit kéne ilyenkor csinálnunk?

Röviden összefoglalva annyi, a helyzet, hogy édesanyám meghalt 7 éve, és ettől fogva édesapámnak az anyósa lakik velünk mivel ő főz ránk, vasaló ilyenek. Nagymamám azt mondja, hogy még 3 évet velünk akar lakni, viszont apám eltudná látni a mosás, vasalást, illetve...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!