Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti elfogadnátok anyós ajándékát?

Ti elfogadnátok anyós ajándékát?

Figyelt kérdés
Anyósom vett a lányomnak egy babafülbevalót. Kötelességem a fülébe rakni és éveken át azt nézegetni, akkor is ha nekem nem tetszik, mert nem én választottam és nem az én ízlésem ?
2014. máj. 6. 09:47
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
85%
Nem kötelesség, de fura, ha a kapott ajándékot nem használjátok. Biztosan keresni fogja majd, hogy miért nem látja a kislányon. Csak neked nem tetszik? Vagy nagyon ronda és senkinek sem tetszik?
2014. máj. 6. 09:54
 2/31 anonim ***** válasza:
95%
Elfogadnám, megköszönném és időnként a fülébe tenném - pl mikor jön anyós vagy megyek hozzá. A maradék időben meg azt tenném a fülébe, ami nekem tetszik.
2014. máj. 6. 09:55
 3/31 anonim ***** válasza:
97%
Elfogadnám, bele is tenném a kislány fülébe. Majd vennék én is pár fülbit, és felváltva raknám bele, főleg, ha jön anyós, akkor azt tenném bele, hogy örüljön. Nyilván ha már nagyobb lesz a kislány, és annyira nem szép, úgysem fogja felvenni.
2014. máj. 6. 09:55
 4/31 anonim ***** válasza:
66%
Megköszönöd udvariasan, ha meg nem akarod, nem lyukasztod ki a gyereked fülét. Ha meg ki van lyukasztva már, időnként belerakod, ha jön az anyós, hogy ne pampogjon, addig kibírod, rajtad kívül kb. pont senkit nem fog szerintem érdekelni, kivéve, ha tényleg valami ocsmány fülbevalót adott. Problémázás helyett nem lenne könnyebb kicsit kedvesnek lenni és jó pofát vágni hozzá?
2014. máj. 6. 09:56
 5/31 anonim ***** válasza:
76%
Anyósómék is vettek fülbevalót,mindezt úgy hogy tudták hogy nem fogom kifuratni a lányom fülét mert a férjem,azaz a fiúk nem szeretné.Gyönyörü fülbevaló amugy.
2014. máj. 6. 10:03
 6/31 anonim ***** válasza:
94%

elfogadnám,hisz a lányod kapja,nem te.

De ha egyébként nem furatnám ki a fülét,akkor kis dobozban eltenném neki,és megkapná amikor megnő,lehet ő majd szivesen tenné a kislánya fülébe ha lesz.

Ha egyébként kifuratnám,viszont szimplán ronda a fülbevaló,kétszer beletenném a fülébe,lássa anyós,hogy van hordva,majd ennyi,eltenném.

2014. máj. 6. 10:11
 7/31 anonim ***** válasza:
18%
Anyám már 30 éve sem fúratta ki húgom fülét, apósa (nagyapám) vette a fülbevalót, de az ajándékot kedvesen fogadta. Amikor tesóm kicsit nagyobb lett már odaadta neki játszani.
2014. máj. 6. 10:12
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Köszönettel elfogadnám,és ha anyóssal találkoznánk azt raknám a fülébe.Gondolom ez nem akkora áldozat...
2014. máj. 6. 10:22
 9/31 anonim ***** válasza:
30%
Oke, hogy a te lanyod, de neki meg az unokaja, ne akard kisajatitani.
2014. máj. 6. 10:23
 10/31 anonim ***** válasza:
80%

Nálunk amúgy van egy ilyen szokás, hogy a kislányok első fülbevalóját az apa szülei ajándékozzák...

(Persze "jobb" helyeken kikerik a szülők ízlését)

Elfogadnám, és csak akkor tenném be, ha anyós is ottvan..

Vagy megoldanám a férjem segítségével, ha lehet, hogy ő cseréltesse ki, ha nem családi ereklye....

2014. máj. 6. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!