Ha iskola pszichológust javasolnak egy gyereknek, akkor ott megpecsételhetik valami státusszal?
Figyelt kérdés
Vagy vigyem inkább magánba?
Nincs különösebben baja, csak zárkózóttabb típus.
Megjegyzem én is az vagyok. Nem szeretem az embereket. Szívesebben töltöm a családom társaságában a szabadidőmet.
máj. 17. 20:32
1/33 anonim 

válasza:

Ha normális maga az iskola, akkor nem. Amennyire én tudom, az iskolapszichologus nem kezel (mert alapvetően nincs ennyi kapacitása), inkább csak megállapítja, hogy kell-e segítség, vagy ha nincs baj, akkor meg annyi.
2/33 anonim 

válasza:

Dehogy! De attól függetlenül magánhoz is viheted, mert az iskolapszichológus nem tud vele terápiát folytatni. Valószínűleg nem azért ajánlanak neki pszichológust, mert "zárkózottabb típus", ahhoz nem kell pszichológus, hanem mert a saját életét megnehezítő módon szorong.
3/33 anonim 

válasza:

Nem, pszichológus nem is tud adni semmilyen státuszt, azokat a szakértői bizottság adja.
4/33 Fullextraaa válasza:
Neked nem merült fel, hogy te is járhatnál? Mert minden a családból, a közvetlen környezetből indul.
5/33 anonim 

válasza:

Iskola pszichológus kb nem jó semmire. Mi annó többen is jártunk, nem volt semmi felé megbélyegzés emiatt, csak annyi, hogy viccesen lógósnak neveztek minket, mert bizonyos órák alatt lehetett hozzá menni. De a legjobb tanulók közül jártunk, úgyhogy nem vettük komolyan a beszólást.
7/33 anonim 

válasza:

Segíteni akarnak a gyerekednek. Ezek szerint Te nem.
8/33 anonim 

válasza:

Egy extrovertált világban azt hiszik az introvertáltakról, hogy segitség kell nekik, hogy ök is extrovertáltakká váljanak.
9/33 anonim 

válasza:

Miből gondolod, hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter, 8-as?
10/33 anonim válasza:
9, miből gondolod hogy mindenki helikopter csak te vagy hülye jaj de okos vagy te megmondó csacsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!