Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mi a helyzet?

Ilyenkor mi a helyzet?

Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm. Jelenleg terhes. Az apa lelépett és magára hagyta terhesen a lányt. A lány szülei nem tudják ki az apja a babának. A lány azt kérdezte tőlem hogy hazudhat e a szüleimnek azt hogy én vagyok a gyere apja?... Nyilván nemet mondtam. De ilyet megtehet? Mi lesz ha ezt mondja,és a lány szülei elhiszik?? És hogy tudom állítani hogy semmit közöm hozzá?

tegnap 01:50
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
95%
Tagadod ha komolyra fordul Dns teszt és per rágalmazásèrt. Amúgy hány éves a csaj 14 ? Akkor támadnak ilyen ötletei az embernek hogy ha apukám kérdezi azt mondjuk a te cigid
tegnap 02:22
 2/28 anonim ***** válasza:
98%
Dns teszt
tegnap 05:19
 3/28 anonim ***** válasza:
92%

Ne legyél már teljesen balek :)

Azonnal szakitsd meg a kapcsolatot a kis lotyoval.

Az apját keresd meg, mondd meg, hogy nem te vagy a kölyök apja és ezt egy DNS teszt is igazolja, ha kell.

Ha tudod, hogy ki az apa, azt is mondd el.

tegnap 07:27
 4/28 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen mindegy, mit mond a lány, ha nem te vagy az apa, nem lesz semmi következménye számodra. A bíróság elrendelheti a DNS tesztet, ezt csak akkor kell fizetned, ha te vagy a gyerek apja, ha nem, akkor a lánynak kell a tesztet is meg a bírósági költségeket is fizetnie, ami milliós nagyságrendü összeg.
tegnap 07:35
 5/28 anonim ***** válasza:
94%
Semmi bajod nem lehet.
tegnap 08:09
 6/28 anonim ***** válasza:
97%

"De ilyet megtehet?"

Persze. Mindenkinazt mond, amit akar.

"Mi lesz ha ezt mondja,és a lány szülei elhiszik??"

Akkor elhiszik. Ha a lany kiskorú, akkor a szülők indithatnak helyette apasagi pert ellened

"És hogy tudom állítani hogy semmit közöm hozzá?"

Első körben simán kozlod, hogy nem te vagy a gyerek apja. Ha apasagi per lesz, ott a bíróság elrendeli a DNS tesztet és ha valóban nem te vagy a gyerek apja, az összes költséget q lany/szülei fizetik.

tegnap 08:10
 7/28 anonim ***** válasza:
63%
Hallottam már arról, hogy a terhesség elveszi a nők eszét, de ennyire azért nem gondolnám. Szerintem ez szimpla kitaláció.
tegnap 08:32
 8/28 anonim ***** válasza:
83%

"lány azt kérdezte tőlem hogy hazudhat e a szüleimnek azt hogy én vagyok a gyere apja?"

😆😆

tegnap 08:32
 9/28 anonim ***** válasza:
94%
A te szüleidnek?
tegnap 08:33
 10/28 anonim válasza:
30%
Küldd hozzám a lányt, én nevemre veszem a gyereket, a lányt pedig elveszem, és szül még 2 másik gyereket is majd nekem is.
tegnap 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Mit tegyek a helyzet ellen? Sos segítség kell!

Sziasztok! Anyának van egy új párja kb 35 éves, neki van egy lánya aki velem egy idős 16/16 évesek vagyunk de az a lany egy idegesítő hárpia, raakaszkodik anyámra amivel alapból baj nem is lenne mivel a "neveloanyja" nyilván ne utalja de az már idegesítő mikor anyámmal...

Tapasztalt, idősebb, vagy intelligens ember. Tudnál segíteni? Most azonnal leszögezem, hogy nem panaszkodni és siránkozni jöttem. Meg akarom érteni a...

Tudsz ebben segíteni? Minden ott kezdődött, hogy kisgyerekkorom óta anyám és a párja konkrétan majd 20 éve, éjjel nappal veszekedtek és az egész életünk az erőszakról szólt. Az elmúlt néhány évben többször külön váltak. Anyu azóta sem engedi el igazán. Felelőtlenül...

Szerintetek kinek van igaza?A következő a helyzet,a párom családjáék nál akarnak tartani szülinapi partyt ahol több ember szülinapját tartanák...

Most a párom szervezte hogy tartsuk meg de pont azon a hétvégén a gyerekemnek programja van délután ahova el kellene vinni kocsival.Igy akkor nem tudok nyugidtan bulizni koccintani holott az én szülinapom is van tartva...igy szóvá tettem hogy ez igy nem jó legyen...

Nem az enyém a gyerek, bonyolult a helyzet. Mit tegyek?

Hosszú lesz, bocsi! Elsőnek is azzal szeretném kezdeni, hogy mindkét álláspontot, vagy bármilyen választ elfogadok, hisz az ember ettől nehezebb helyzetben nem igazán kerülhet, és megértek mindenkit. Talán ezért inkább a tapasztalatok jobban érdekelnének, de jöhet...

Mit tennétek ilyen helyzetben?

Kényes téma. Előre mondom, hogy nem kérek semmi perverz fantáziájú választ, nem vagyok olyan beállítottságú. Van egy mostohaanyum, aki apa felesége lett és velünk él. Neki is vannak gyerekei, köztük egy 16 éves kis porbafingó gyerek, mert már nem tudok rá mit...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!