Külföldre költözök mit kéne magammal vinni?
Figyelt kérdés
Több évre olyan három év talán bár nem lehet tudni külföldre költözök. De rengeteg ruhám van amit nem tudok és nem is akarok magammal vinni. De amiket nem viszek azokkal mit csináljak? Tároljam itthon éveken keresztül vagy adjam el? Akik külföldre mentek azok, hogy oldották ezt meg? Vagy ti mindent vinnétek vagy semmit?2011. aug. 7. 15:31
11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Utolsónak pedig különösen. Megfogadom amiket írtál mivel én is kétlaki leszek, mert szeretnék hazajárni majd ahogy tehetem. Fennt vagyok a magyarok londonban oldalon ott is utána járok.
2011. aug. 8. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!