Mit tennétek ilyen esetben? Adnátok tanácsot?
3 egyetemre jelntkeztem, ahova szerettem volna menni, nem vettek fel(turizmus). Csak a harmadik helyre vettek fel, ez egy tipikus büfé szak, csoport háromnegyede azért kezdte el, mert nem akar dolgozni, vagy máshová nem vették fel.
Én nem szívesen akartam elkezdeni ezt a szakot, de rábeszéltek, hogy kezdjek bele. Már most nem tetszik, teljesen unalmas, felesleges dolgokat tanulunk. Többet ért volna, ha elmentem volna dolgozni, és később elmentem volna egy sokkal komolyabb szakra, pl állatorvosira, orvosira, vagy a turizmust megpróbáltam volna.
Utolsó vagyok.
Szóval ne ásd el magad, hanem gondold át mi kell ahhoz hogy oda felvegyenek és irány a nyelvvizsga vagy olyan 2 éves okj képzés amire plusz pont jár. Nézz utána és szintemelő, felkészítő órák azokból a tárgyakból amik kellenek az orvosihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!