Jogosan aggódom?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy állítólagos "legjobb barátnője" az ország túlsó felében,(a párom onnan költözött hozzám ) .Mikor néha(kb.kéthavonta) hazalátogat a szüleihez, ezzel a "barátnővel" rengeteg időt együtt töltenek.Az a lány tudtommal egyedülálló,akinek rendszerint kudarcba fullad minden kapcsolata pár hónap után.Többször volt vitatéma köztünk emiatt a "barátság" miatt, de párom mindig azzal nyugtat,hogy higgyem el, barátságon kívül nincs semmi köztük , mert ha többnek kellett volna lennie, ott volt az esély, de mégis hozzám költözött,mert velem tervezi a jövőjét.stb.És hogy fogadjam el,hogy ez a lány mindig is megmarad legjobb barátnőjének..

A lényeg: jogosan aggódom,amikor a párom olyanokat ír néha ennek a lánynak,hogy "úgy hiányzol,hogy majd megbolondulok, imádlak", stb? Csak mert nekem is van férfi barátom,de ilyent mégsem 1rnék neki..

2011. nov. 17. 10:37
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
73%
hát ezt én nagyon nem tartom normálisnak. nekem egy "legjobb barátság"ba nem fér bele ilyesmi. én ezt nem tűrném el, és ha nem szakítani meg vele a kapcsolatot, gondolkodás nélkül kipenderíteném, mehetne nyugodtan a csajhoz, aki nélkül nem tud élni... ennyi
2011. nov. 17. 10:41
 2/39 anonim ***** válasza:
69%
mért nem mész el egyszer a barátoddal ? és mikor ők találkoznak te is elmész és megnézed hogy mit csinálnak. nem aztmondom hogy kémkedj de szerintem nézd meg :) vagy meg írj egy emailt a barátod nevében hogy "énmég szeretlek te hogy érzel? amikor együtt vagyunk mikor hazautazok minden jó" és akkor meglátod hogy mit válaszol :)
2011. nov. 17. 10:43
 3/39 bánomisén ***** válasza:
96%
Nagy pártolója vagyok a férfi-nő barátságnak, de ilyen kijelentések, amiket a párod tesz, már nekem sem fér bele. Nem állítom, hogy van közöttük valami, mert akkor tényleg miért hurcolkodott volna át hozzád a világ másik felére, de jó lenne, ha a párod tisztázná magában, hogy végülis ki az, aki nélkül nem tud élni.
2011. nov. 17. 10:43
 4/39 anonim ***** válasza:
50%
Talán ha megismernéd a barátnőjét, néha részt vennétek közös programokon, akkor rájönnél, hogy nem hazudik a párod csak ilyen a kapcsolatuk. Lehet, hogy a csaj se akar tőle semmit. Én is szoktam ilyeneket mondani fiú barátoknak. Tudom, hogy sokan el fognak ítélni érte, de a párom is tudja, hogy mi a szavak valódi jelentése. Szóval ezt kellene kiderítened. Egyébként meg honnan ismered a levelek tartalmát? Ha a párod mutatja meg, akkor semmi ok az aggódásra. Ha titokban írogatja, te meg valami csellel lesed ki, akkor esetleg van.
2011. nov. 17. 10:45
 5/39 anonim ***** válasza:
95%
amikor olvastam a problémát arra gondoltam, hogy valószínűleg a párodnak nem jön be a csaj, de a csajnak valszeg bejön a párod. De amikor azt írod, hogy a párod "úgy hiányzol,hogy majd megbolondulok" és haosnló üzeneteket ír a "barátnak"....hát ez nálam kiütötte a biztosítékot. ez nem normális dolog, ilyet a társának ír az ember. én megkérdezném tőle, hogy nem akar-e hazaköltözni az állítólagos barátjához, nehogy megbolonduljon még a végén melletted.
2011. nov. 17. 10:57
 6/39 anonim ***** válasza:
36%
Most ti gondoljátok, hogy az ország másik feléből elköltözik a pasi a kérdezőhöz, úgy, hogy van egy csaj otthon, akivel szeretik egymást??? Hol ebben a logika???
2011. nov. 17. 11:00
 7/39 A kérdező kommentje:

Ismerem személyesen is azt a lányt, tudunk egymásról,mikor ott voltam bemutatott minket egymásnak...

Azt a lányt jóval régebbről ismeri,mint engem.

NEM vagyok rá büszke, de most reggel nyitva hagyta a leveleit,úgy láttam meg ezt a rövid levélkét.És egyúttal megnéztem a többit is ezzel a lánnyal,abszolút általánosságokról szóltak, de néhányuk végére odabiggyesztette a "hiányzol" meg az "imádlak"- ot..

Nem nagyon hiszek a férfi-nő barátságokban,épp ezért számomra ezeknek a könnyelmű kijelentéseknek ,mint a "hiányzol" meg "imádlak,barátnőm" nagyonis nagy súlyuk van.Igaz, kapcsolatunk legelején ,amikor még nem volt helye a nagy szavaknak, a párom nekem is írta-mondta ,hogy imád, pedig akkor alig-alig ismertük egymást...

2011. nov. 17. 11:07
 8/39 anonim ***** válasza:
95%

Én úgy vagyok vele, hogy alapvetően a férfi-nő barátsággal nincs bajom, egészen addig, amíg az ember a barátot nem helyezi a párja fölé.

Viszont amiket a párod ír, azok eléggé kivernék nálam a biztosítékot.

2011. nov. 17. 11:08
 9/39 anonim ***** válasza:
91%

Én is hasonló helyzetben vagyok, csak annyi különbséggel, hogy én a legjobb barát vagyok. A többi kb. stimmel, nekem sincs párkapcsolatom. De a barátnőnek nem kell féltékenynek lennie, mert mint férfi egyáltalán nem jön be a srác. Viszont én szerettem volna találkozni a barátnővel, éppen ezért, hogy lássa, nincs mitől tartania. Pláne, hogy féltékeny típus. Be is vált, azóta is fűre-fára féltékeny, kivéve énrám, engem nagyon kedvel a csaj. (Olyannyira, hogy bulizni is elhívott már)

Az üzenetek eléggé neccesek... Ilyeneket néha meg lehet engedni magunknak akkor, ha tudjuk, hogy a párunk veszi a lapot. Na meg ha olyan az előzmény/szövegkörnyezet, amiből egyértelművé válik, hogy csak "poénkodás". Lehet úgy is, ha nem lehetne, akkor énrám is féltékeny lenne a csaj. A fent leírt példád pl. durva, ilyet sose írnék. De az is lehet, hogy a párod ezt nem érzi annak.

Szerintem kérd meg a párodat, hogy szervezzen egy találkozást. Abból sok minden kiderül. Látod, hogy néz a párodra.

2011. nov. 17. 11:10
 10/39 anonim ***** válasza:
90%

Most olvastam amit közben írtál.

Hát, az gáz... Ez szerintem sem fér bele, mi legalábbis sose irkálnánk ilyeneket egymásnak.

2011. nov. 17. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!