Az apám veri az anyám! Mit tegyek?
URISTEN EKKORA HÜLYESÉGEKET ÍRNI NEKI!
HA NEM VESZITEK KOMOLYAN SZERINTEM NE SZÓLJATOK HOZZÁ!
SEGÍTSÉGET KÉRT, ÉS NEM POÉNOS VÁLASZOKAT, SZERINTEM!
TISZTELET A KIVÉTEL
KÉRDEZŐNEK A VÁLASZOM: - Hogy ha többször fordúlt már elő, akkor valoszínű hogy idővel még többször fog! És ezt nem kéne hagyni! Lehet elkéne költözni otthonról egy kis időre, és anyukádnak megmondania apukádnak hogy ha nem változik meg akkor elhagyja! Vagy valakinek elbeszélgetnie vele! Mert ilyet mégsem csinálhat az anyukáddal sem veled! NE HAGYJÁTOK HOGY Ő URALKODJON FELETETTEK, MERT AKKOR MÉG ROSSZABB LESZ!:/
Tudom, hogy itt nem lehet káromkodni, de aki itt POÉNBÓL olyanokat ír, hogy ezt tűrni kell, meg hú de jó dolog a családon belüli erőszak, azt remélem seggbeb.sszák egy sodrófával! Mondom ezt kismamaként...
Nem értem, hogy lehetnek ilyen emocionálisan csökött, idióta, rosszindulatú emberek itt.
Ez nem az a téma, ahol helye van az iróniának!
A kérdezőnek pedig: beszélj anyukáddal, hogy ez teljesen természetellenes dolog, neked sem jó és neki sem. Fogjatok össze, együtt kérjetek segítséget és próbáljatok meg elköltözni. Legyetek határozottak és segítsétek egymást mindenben!
vedd fel velük a kapcsolatot:
sok ilyen esetet láttak már, értelmesebbet tudnak mondani, mint mi valószínűleg.alul vannak az elérhetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!