Közvélemény-kutatás! Kíváncsi vagyok mit gondoltok. (? )
Előre is köszönöm,ha válaszoltok.
A kérdésem lényege: "fülhallgató a családban"
A nővérem panaszkodott a férjére,hogy állandóan fülhallgatón hallgat zenét,ha mennek valahová,és őt ez nagyon zavarja,ráadásul,akkor is,ha a gyerekekkel vannak (3, 5 és 10 évesek),apuka csak zenét hallgat.Lassan a szakítás szélén vannak emiatt.
Ti szoktatok fülesen zenét hallgatni?Akkor is,ha a gyerekekkel vagytok?Mi a véleményetek erről?Ti hogy csináljátok?Nem árt a gyereknek?Szerintetek ez egy jó találmány?
Minden jöhet amit a témáról gondoltok :)
Szerintem bunkóság egy társaságban így zenét hallgatni.
Én soha nem szoktam. Megy a hifi vagy a rádió, ha alszanak a gyerekek, akkor csak halkan. Ha egyedül vagyok, akkor meg azért nem, mert kit is zavarna a zene, meg és utálom hogy közvetlenül a fülemben zizereg valami.
Csak munkahelyen használom a fülhallgatót,ott is azért,mert túl nagy a zaj,másképp nem tudok koncentrálni.De ha nem dolgozok,akkor melóhelyen is kiveszem,és társalgunk.
Melóhelyen kivül nincs is fülesem,bennhagyom,úgysem használom máshol,párom is így van ezzel,irtó nagy bunkóság fülesen zenét hallgatni társaságban.
Én szeretem a fülhallgatót. Abból is a "fülbedugós" változatot ami lényegében kizárja a külvilág hangjait. Ennek két oka van. Egyrészt olyan zenét kedvelek amit a környezetem konkréten falra mászik :) másrészt szeretek a zenére koncentrálni, így jó ha a külső hangok nem zavarnak be.
Utazás közben, vagy elalvás előtt szoktam kicsit zenét hallgatni. Ilyenkor is jobb ha nem zavarom vele a környezetem. Társaságban csak akkor használom, ha tudom, hogy a másik fél is "elvan a maga világában". Ha beszélgetünk természetesen kikapcsolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!