3 gyerekkel ismerkedni? Vajon lehetetlen vállalkozás lenne?
miért nem értik meg a pasik h a 3 gyerek miatt nem tudok és nem is akarok beleugrani semmibe sem pár hét alatt ?
miért nem értik meg h szeretném ha szépen lassan haladjon a dolog ?
miért kell ezt is rapid módon csinálni?
20 Az ilyen pasik buták és neveletlenek. Már szó nélkül kéne hagynod. Elköszönsz t5őlük, megköszönöd a csevegést, és többet a büdös életbe nem fognak tudni elérni.
Örülnöd kéne annak, hogy az ilyenek pillanatok alatt lelepleződnek. Nem bánatoskodni.
Persze nem is ezeken bánkodom
Hanem mikor kiderülnek dolgok a háttérből pl feleség, irdatlan távolság, stb... Mikor már kicsit beleélem magam h akár ..... Erre kopp
Kérdező, én vagyok a 28 éves, téged olyan 35-40-nek saccollak.
Hadd legyek én a férfi, aki magyaráz:
- Én ugyan nem társkeresőzöm, de azért azt is tudom, hogy egy csomóan kamu/10 évvel/+20 kilóval ezelőtti fényképekkel működnek. Nyilván ha valakinek NAGYON szimpatikus vagy, akkor ebbe is belemegy, de szerintem a passzolás megállapításának legidőtakarékosabb módszere a személyes tali. Írtad, hogy te nem szeretnéd, hogy a kémia bejátszana addig, ameddig meg nem állapítod, hogy megfelelő-e a férfi. Nos, egy férfi sem biztos szeretné, hogy a kémia bejátsszon addig, amíg meg nem állapítja, hogy megfelelő vagy-e.
- Nem tudom, hogy hány éves férfiakat keresel, de egy 35 éves férfinél már simán célcsoport a 20-25 év közötti lány. Itt sajnos már velük versenyzel kérdező. Én megértem, hogy ez logisztikailag nehéz, de fiúként én is mentem már el a könnyebb irányba.
Kérdező, nem akarod megérteni látom, hát akkor leírom:
Nem te vagy a férfiak álma!
Nem érted fognak az idők végtelenéig kapaszkodni!
De látom te ezt nem fogod fel.
Nekik meg az az időhúzás, hogy neten keresztül beszélgettek, mert sokkal könnyebb valakit lepattintani ott. Az az igazság, hogy élőben mindenki más, szerintem pont akkor tennél magaddal jót, ha élőben találkoznátok, és nem hetekig kábítana valaki, aki mondjuk nem akar veled találkozni, vagy éppen már házas.
A randin úgyis szó lesz a gyerekekről, ott látod majd a reakcióit.
Ha valaki megemlíti a találkozót, mondd meg neki, hogy most tele a naptárad, de kölcsönös szimpátia esetén 1 hét múlva benne lennél. Addig meg beszélgessetek.
28 évesnek:
nem látom értelmét a hamis képnek és a hamis infónak - mert élőben úgyis minden kiderül akkor meg? mi értelme van? idősebb korosztály a célcsoportom inkább a 40 körüli pasik jönnek be nekem :-)
és nem hiszem h versenyeznem kéne, sőt mint írtam nagyon sok 30 év körüli pasi ír rám - ami egyfelől hízelgő de velük nem tudok mit kezdeni ...
a találkozás esetemben nem időtakarékosság :-) de ezt már íram miért és más is írta
következőnek:
mennyit?
no ez az amit nem tudok percre megmondani :-)
ha heti 2 levélváltás van akkor valszeg el fog húzódni a dolog pláne ha chetelni sem akar
inkább a kapcsolattartás intenzitásától függ a dolog,
ha napi szinten tudunk levelezni chetelni akkor elég hamar eljuthat oda a dolog h személyes találka ha nem akkor nem
de van egy sorrend : levél/chat, telcsiszám csere beszélgetés, majd randi
spec az utcsó: pasi személyiségre nagyon ott van, 3 nap után megadtam a számom neki 2 napig beszélgetünk és kiderült h Amerikában él ..... és így hogy találkozzak vele ? évi pár hétre jön haza ....
itt pl felmerül a kérdés vajon nem e arra a pár hétre keres csajt magának szexre ? ha meg tényleg komoly kapcsolatot akar akkor azt hogyan kivitelezné?
következő:
tudom és????
nem írtam sehol h álomnő lennék...
valamit nagyon benéztél ám !
:-DDDDD
A randin úgyis szó lesz a gyerekekről, ott látod majd a reakcióit.
Ha valaki megemlíti a találkozót, mondd meg neki, hogy most tele a naptárad, de kölcsönös szimpátia esetén 1 hét múlva benne lennél. Addig meg beszélgessetek.
következő:
érdekes h pont azok akarnak gyorsan aki csak szexet akar :-)
és amit javasoltál az szoktam írni - no nem pontosan ezt hanem mást hasonlót
a gyerekeket meg ott látja az adatlapomon - lévén nincs titkolni valóm ...
csak sokan nem olvassák el ...
én mindig elolvasom mi a helyzet mi van rajta
ha pl szinte üres azt nem veszem jó jelnek
Nem lehetetlen ismerkedni 3 gyerekkel. Anyukám kvázi korán lett özvegy, alig 40 évesen és ismerkedésnél persze mondta, hogy 3 gyerek, a fele visszarettent és lelépett, a negyede megvárta, hogy elmondja, hogy azért elég szórt korosztály vagyunk, csak a legkisebbet kell még 10 évig otthon nevelni, mi nagyobbak 1-2 év kirepülünk végleg (részemről azóta megtörtént, húgomnak félig épp egyetemista más városban). Viszont anyám ezekután közölte, hogy ő már nem akar gyereket, ekkor lelépett még egy adag és mondjuk egy olyan 100 jelentkezőből maradt 10, amiből 8 szeretőt keresett. Neki is voltak beszélgetés közben derült ki, hogy a világ másik felén lakik pasi, az egyikkel 2 évig "együtt" is voltak, bár a félévente 1 hét sajátos kapcsolat, de az ő dolga volt. Viszont most talált egy olyan pasit aki már nem akar gyereket, mert köszöni de van neki csak elvált viszont a válás miatt lemaradt a saját fia kamaszkoráról így öcsémen éli ki magát, akinek viszont jót tesz egy apafigura, mert ugyan az évek alatt volt sok, edzők, tanárok, de azért az mégse olyan. Anyukám meg újra kivirult. Eddig is 10 évet letagadhatott a jó genetikája miatt, de most megint elkezdték kérdezni ha együtt megyünk valahova, hogy testvérek vagyunk-e. Neki hízik a mája tőle, nekem meg ég a képem, mert sose tudom eldönteni, hogy őt nézik ennyire fiatalnak vagy engem öregnek.. :D
Szóval nem lehetetlen csak légy türelmes, amelyik pasi sietni akar azt ott ette meg a fene. Nem olyan gyors lesz párt találni, mint gyerek nélkül huszonévesen, de lehet. Kitartást hozzá!
utcsó
köszi
türelem van csak néha nagyon kiakasztó a pasik viselkedése még így a neten keresztül is ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!